Goran Sultanović
Printscreen
Goran Sultanović

Printscreen

Goran Sultanović, Foto: Printscreen

Sultanović je, dve nedelje trpeo jake bolove i radio pod visokom temperaturom, piše Informer. Zbog toga je otišao na pregled, a hirurzi su odlučili da ga odmah operišu.

- Lekari su konstatovali da je slepo crevo predugo upaljeno, i da ga nisu u petak uklonili, on bi dobio jaku infekciju. Dežurni tim lekara ga je operisao uz konsultacije sa drugim doktorima koji su došli te noći u Urgentni centar jer su bili zainteresovani za Sultanovićevo stanje - rekao je izvor dnevnog lista.

- Ne mogu mnogo da pričam jer sam u bolnici. Sve je u redu, to je bila samo operacija slepog creva, ništa strašno. Hvala vam što pitate - rekao je Sultanović.

Komentari (3)

x

23.10.2017 13:27

Kad je neko siromašan i nepoznat onda lekari nemaju potrebu da se noću interesuju za njegovo stanje, a glumcu želim brz oporavak.

nedjo

24.10.2017 00:00

@x - bas tako

sumadinka

23.10.2017 14:08

A zašto drama, što je on "bolji" čovek od nas ii ne daj Boze nekog deteta a sećam se slučaja dečaka iz okoline Šapca i to nema veze sa tim da li mi volimo ovog glumca ili ne, zivot je zivot ma čiji bio pa i onog sa Stare planine ili nekog zabačenog sela gde je Bog rekao zbogom iz ovoga proizilazi da samo ako si poznata javna ličnost a dessi ti se neka bolest stićićeš do lekara, obrnuto...