Goga Sekulić
Promo

 

Goga Sekulić

Promo

Goga Sekulić , Foto: Promo

 

RAZVOD
U današnjem ludom vremenom brzinski se sklapaju brakovi, ali se brzinski i razvode. Obožavam brak svojih roditelja. I kada prođe ljubav, ostaju poštovanje, dogovori. U slučaju da su u braku samo problemi, bolje je dobar razvod nego loš brak. Ne treba trpeti zbog dece, već postići dogovor za dalje, kada se raziđu, da deca ne bi trpela stres.

GEJEVI I DECA
Ne podržavam da gejevi usvajaju decu zato što to nije niti prirodno, niti normalno. Nemam ništa protiv gejeva, sa dosta njih i sarađujem, vrlo su korektni, ne zadirem u njihovu intimu.

ABORTUS
Ne podržavam abortus ako ženi nije ugrožen život ili ako razvoj deteta nije kako treba. Ako lekar kaže da je to jedina opcija i kada je pod moranje, tada nema govora. Omladina se ne pazi, ne razmišlja o posledicama i zaboravlja da je abortus veliki greh.

PSIHIJATAR
Odlazak kod psihijatra nije sramota. U Srbiji je to bio tabu, odmah misle da je neko skrenuo. Ako ide, onda neka ide kod dobrog stručnjaka. Svoje probleme rešavala sam odlascima u crkvu i manastir. Razgovarala sam sa duhovnicima, sa sveštenicima, postila i izašla sam na dobar i pravi put. Podržavam dobre psihijatre, koji mogu da pomognu. Danas ima svakakvih doktora, pa mogu da odvedu nekog na pogrešan put i da kljukaju ljude tabletama ubeđujući ih da su im potrebni za sreću. Od nas samih zavisi šta će biti dalje.

Goga Sekulić

Promo/Andrej Nihil

Goga Sekulić, Foto: Promo/Andrej Nihil

LAKE DROGE
Ne podržavam drogu kao drogu, a devedeset odsto ljudi su drogira. Šta mislite kad kažete „lake droge“, kad su mnogi na teškim drogama i vidim da je to javna tajna? Po spotovima se puše razne trave, i našim i stranim, razne droge su tu, tako da je bolje da se legalizuje, da se kupuje sa ličnom kartom, pa da se zna ko se drogira, a ko ne.

PROSTITUCIJA
Hitno da se legalizuje. Mlade devojke se prodaju za „koka-kolu“. Bolje da se legalizuje, pa da budu skuplje, a ne da nam brukaju naciju.

EUTANAZIJA
Ne priča se mnogo o tome kod nas, ali verujem da i naši lekari to rade. Ne mogu da sudim o tome, niti da dajem komentare. Da li je ispravno ili ne, teška je to tema.

SAMOUBISTVO
To za mene rade kukavice i po mom mišljenju to je veliki greh.

ŽIVOT POSLE SMRTI
Verujem u život posle smrti i da se duše sele iz tela u telo. Jedva čekam dolazak Isusa Hrista. Dosta sam i čitala i proučavala i verujem u boga. Ulazila sam u razne rasprave sa prijateljima koji nisu vernici kao ja, niti želim da slušam njih, niti moraju oni mene.

SEKS NA EKS
Nisam nešto za to, to mi je nekako jeftina priča. To mi je kao „Mek drajv“, dođi, uzmi, idi. Više sam za varijantu da mi se neko svidi odmah i da probam da sa tim nekim budem u priči.

Pročitajte još: