Marinkovića su tokom krađe snimile kamere
Rajko Ristić
Marinkovića su tokom krađe snimile kamere

Rajko Ristić

Marinkovića su tokom krađe snimile kamere, Foto: Rajko Ristić

- Osim garderobe, na meti ovih kradljivaca su bila skupa pića i kozmetika, ali su pod mišku stavljali i slatkiše. Kad su radnice zatražile da vide šta kriju ispod odeće i u torbama, ostali su zatečeni, ali je jedan kradljivac uspeo da pobegne. Pozvana je policija, koja je Marinkovića i njegovog prijatelja privela u policijsku stanicu - kaže sagovornik našeg lista.
Naš izvor dodaje da su krađu snimile i kamere.

Marinković utihnuo

Novinari „Alo!” pokušali su juče u više navrata da stupe u kontakt s Marinkovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

- Marinković i njegov prijatelj nisu imali pare za svog advokata, već im je dodeljen branilac po službenoj dužnosti. Gocin bivši muž je na saslušanju tvrdio da nema veze sa krađom, dok ga je kompanjon optuživao. Nakon saslušanja su pušteni da se brane sa slobode, a prijave protiv njih ići će u redovnom postupku. Za trećim kradljivcem se traga - rekao je za „Alo!” izvor blizak istrazi.

Pošto se sumnja da su Marinković i njegovi ortaci „operisali” u još nekim radnjama po Pančevu, kao i u tržnom centru „Aviv” u tom gradu, tužilaštvo je naložilo da im se dostave snimci i iz tih lokala.

- Trenutno u policiji tehničari skidaju snimke sa svih lokala gde se sumnja da je Marinković krao i uzimaju se izjave zaposlenih u pokredenim radnjama. Tako će se tačno utvrditi na koji način su pelješili radnju - navodi sagovornik našeg lista.
Marinković se tereti za krivično delo krađe i preti mu do tri godine zatvora, kaže sagovornik „Alo!” iz istrage.

Goca Tržan

Mitar Mitrović

Goca Tržan, Foto: Mitar Mitrović

 

Goca: „Ne verujem u tako nešto”

Goca Tržan je izjavila da sumnja da je njen bivši upleten u nezakonite radnje. - Stvarno ne komentarišem ništa u vezi sa njim. Iskreno, ne verujem u sve ovo što se piše - rekla je juče Goca, koja je pre tri godine bivšeg supruga optužila da ima duge prste. Ona je tad izjavila da je morala da otplati njegove dugove, kao i da mu je oprostila što je pokrao njen „mučno stečeni štek”, koji je planirala za ćerkino školovanje ili za otplatu rate stana u Mirijevu.B. R.

Komentari (13)

kobasica srbije

30.07.2016 07:25

Kondomi i pašteta? Kao ona replika iz filma Balkanski špijun a bio si mlad prirodno je oćeš, da jedeš oćeš da je*eš :-))))

XXL

30.07.2016 08:28

Možda je sve to interesantno ili smešno, a simptomatično je da ta situacija sa tom 'krađom' oslikava naše društvo. Sada će opet da bude da socijalne službe nisu nadležne za takve postupke građana, a biće ih sve više zbog nemaštine i bede dok neki izgleda da imaju kondome na glavi i izigravaju neki "k***c" dok se društvo sve više urušava. Tužno.

Tara

30.07.2016 09:50

Sta zena da kaze kada ima veliki cerku koja ce zbog idiota oca trpeti uvrede, a izgleda da je ova vest tacna.

Jelena

30.07.2016 09:51

Resila ga se na vreme jer on je zlo nevidjeno. Pokazao je pravo lice tako da ona treba da slavi taj razvod.

KALEMLJENJE

30.07.2016 11:46

@Jelena - PA JEDINO JE ON TAKAV USPEO DA NJOJ ONAKVOJ NAPRAVI DETE...SAVRSENO SU SE SLOZILI, A TO ZNACI...?

milomir.dv

30.07.2016 10:38

Nešto se ne slaže u toj priči.Bivši krade kondome,a ona hoće na vantelesnu.Bolje da se udruže bez kondoma.

MAČIĆ

30.07.2016 12:48

POREĐENJA RADI: NADROGIRANI IDIOT USMRTIO MOG PRIJTELJA, UNAKAZIO PRIJATELJICU, DETE IM IZLOMIO NA 6 MESTA PA SE JADNO GODINAMA REHABILITOVALO I PRODUŽAVALO NOGU 10 CM. I /dokazani/ KRIVAC ZARADIO 2 GODINE ZATVORA, TJ. 2 TREĆIBE KAZNE KOJU ĆE IVAN DOBITI ZA KRĐU PAŠTETE I KODOMA. NEMAM VIŠE KOMENTARA, OSTAVLJM NARODU DA PROSUDI KAKAV NAM JE ZAKON.

stojko

30.07.2016 14:17

ostavite čoveka na miru,očigledno se hrani zdravo i dosta upražnjava sex pa mu zafalilo inače ne bi-koja budalesina

nada

30.07.2016 22:56

Ma klosara na prinudni rad u rudnik ali bez plate pa za dorucak,rucak i veceru samo pastete i tako u krug. Zatvor bi bio luksuz za ulicara !!!!!!!!!!!!!!!

Alex

31.07.2016 03:08

Sa tim ''nosom''kao bokser,imao bi i dorucak ,rucak i veceru,i jos bi bio ponos svojoj cerci,i ne bi nista izgubio,jer mozak nisi ni imao,ovako,jbg....

pera

31.07.2016 06:17

Hoće da je.be i jede.

dno

31.07.2016 07:19

AJOJ KRAO KONDOME I PASTETE JOJ NASLOVA PA JEL MOGUCE DA COVJEK MOZE DOTACI TOLIKO DNO DNA . MISLIM DA GOCI DODJE DA VRISTI KAD SKONTA SA KAKVIM LIKOM JE BILA U BRAKU

ja

31.07.2016 16:44

Ostavite coveka na miru. O cemu Vi pisete. A o kradjama zbog kojih smo tu gde jesmo? Kako Vas nije sram!?