Go-go igračice
Shutterstock
Muškarac tužan muškarac plakanje

Profimedia

Direktor podneo ostavku, Foto: Profimedia

Iako ostavku u zvaničnom zahtevu podnosi iz „ličnih i zdravstvenih razloga“, nezvanično se saznaje da je pravi razlog upravo ovaj performans koji je naišao na najširu osudu i zgražavanje javnosti.

Nakon Radenovićeve neopozive ostavke, za vršioca dužnosti direktora Gimnazije imenovan je Dragoslav Minić, profesor fizičke kulture u Medicinskoj školi.

Kako pišu mediji, sastanak Školskog odbora nije protekao glatko a neporedno pre sednice predsednica odbora Maja Jovanović podnela je ostavku.

Direktor prokupačke gimnazije tada je izjavio da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova Toplice koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting vožnji automobila.

- Karting izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo sa tim Udruženjem, a u ugovoru nije bilo nastupa go-go igračica, tako da se to sve događalo mimo našeg znanja i odobrenja - rekao je Radenović.

Komentari (2)

Dejan

26.08.2017 17:26

A bila je to izuzetno "kulturna" manifestacija u gradu. Sada je Prokuplje na malo višem nivou a i zarade su im skočile . Smešne klokotare !

južnije tužnije

26.08.2017 18:05

Da je Karleuša đuskala gola to bi bilo kulturno,ali ako su amonimne go-go igračice onda je skandal.