Go-go igračice
Shutterstock
Go-go igračice

Shutterstock

Go-go igračice, Foto: Shutterstock

Današnji auto skup u Prokuplju, obeležen je nastupom go-go igračica i to u sred podneva.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da su one "nastupile" u dvorištu Gimnazije i to u sred bela dana, a organizator skupa je Udruženje ekstremnih sportova Toplice.

Jedna od igračica koja je nastupila u gimnaziji

Printscreen

Jedna od igračica koja je nastupila u gimnaziji, Foto: Printscreen

U dva navrata na Fejsbuk stranici Udruženja puštan je snimak uživo na kojem se jasno vidi kako devojka pleše oko automobila bez prikladne odeće, odnosno samo u skupom donjem vešu.

Uskoro je bio kontaktiran i predsednik Udruženja Saša Milјković, ali on nije odgovarao na pozive, a nešto kasnije su mu i oba telefona bila nedostupna.

Ono što znamo od ranije je da su članovi Udruženja u više navrata čistili ovo dvorište i koristili ga za druge pristojne skupove.

 

 

 

Komentari (8)

DRITA

06.08.2017 20:46

PROSTITUCIJA! JEL TO VLADA NE VIDI ILI SPROVODI? JEL SE OVAKO VASPITAVA OMLADINA?

Kasper

06.08.2017 21:25

Kad se Karleuša slika golodupasta to je kao u redu,a kad to uradi neka palanačka starleta onda se svi kao sablažnjavaju.E pun mi je tog lažnog moralisanja.

momazver

07.08.2017 09:25

@Kasper - E vala i meni je i moram hitno da ga ispraznim.Nebitno mi je dal je starleta il gogo igračica,il pevačica....i dal je iz Velike palanke ili Male.

Stojko iz Magarevo

07.08.2017 02:03

Pa da.Kad se to desi u Magarevu onda je to skandal,a kad to rade starlete iz prestonice onda je to u redu.Ćak nam i u tim stvarima ne date da budemo ravnopravni.Neki rekoše da su devojke ružne.Pa takav je i ceo jug Srbije u odnosu na sever.Voleli bismo i mi da imamo lepše ali sirotinja nas ubi.

kao kakao

07.08.2017 05:29

a šta je "prikladna" garderoba definiciju ako može ;)

Ilija

07.08.2017 08:47

U prokuplju je kao u podujevu 91 totalno bezakonje vlada tako da me ni ovo ne iznenadjuje

XXL

07.08.2017 10:04

Potrošačko i liberal-kapitalističko društvo NE poznaje šta je prikladno, a šta ne. Tako da je sada ovo novoprihvaćena vrednost savremenog društva samo je pitanje ko je taj što nam te vrednosti nameće?

PRESTIGE

07.08.2017 14:56

@XXL - CUDO JE TO PROKUPLJE.PROLUPALI LUDI.IMA JEDNA PORODICA IMAJU KAFIC U CENTRU, DO JUCE SU SVOJU RODJENU BABU DRZALI KAO ZATVORENIKA U SOBICI U PODRUMU,KAD SE PROCULO BRZO JE VRATILI NA SPRAT. SADA JE CELA FAMILIJA UNUCI KCERKA I ZET MALTRETIRAJU DA IM PREPISE KUCU. JADNA ZENA NE ZNA STA DA RADI.DA LI JE OVO ZA SIGURNU KUCU DA PRIJAVIMO ILI VI IZ NOVINA DA NAPISETE TEKST O TOJ BRUCI?TREBA SPASITI BAKU JER ZENA IMA BLIZU 90 GODINA