Kristijan Golubović
Fejsbuk/Kristijan-Kiki-Golubovic
Kristijan Golubović

Fejsbuk/Kristijan-Kiki-Golubovic

Kristijan Golubović poručuje da dolazi u Parove, Foto: Fejsbuk/Kristijan-Kiki-Golubovic

On je to poručio, iako mu je ostalo još tri godine i deset meseci, i samouvereno rekao: „Eto mene u emisiji pre nego što se ovaj peti serijal završi, a za gostovanje ću biti plaćen kao svi vi zajedno!”

U autobiografskom pismu Kristijan otkriva da je još kao dete prihvatao na sebe sva „nedela“ rođene sestre Kristine i umesto nje dobijao batine, a dva druga spasao zatvora sa svega 12 godina, priznajući da ga je ta negativna popularnost skupo koštala u životu!

Atentat u Atini

- Tačno 19. marta 1999. pokušan je atentat na mene! Teško sam ranjen u obe ruke. Policija me hapsi u bolnici i posle operacije odvodi u zatvor u Solunu zbog sumnje da sam izvršio neka teška krivična dela! Tako ranjenog me odvode u zatvor sa hiljadu Albanaca, mene, velikog Srbina, i to velika braća Grci da na televiziji „odmaram” oči gledajući kako NATO bombarduje moj narod i njihova dobra! Na pravdi boga, bez ikakvog dokaza bio sam osuđen na 14,5 godina zatvora. Vala, kao da sam čoveka ubio! Da ironija bude još veća, u istom sudu se sudilo grčkom policajcu koji je bez ikakvog vidnog razloga ubio srpskog studenta Bulatovića i dobio uslovnu kaznu! Baš pravedno! Zbog te nepravde, moja majka je plakala do isteka zatvorske kazne, a teško majci tog studenta, koja će patiti i plakati ceo život!

 Kratež i „Mažestik”

- Moj greh se izgleda sastoji u tome što sam 1990. u klubu „Mažestik” manguplukom i čistim srcem, uz pomoć jednog krateža, naterao uvažene „kriminalce” i buduće „biznismene”, koji su onoj, kao i narednoj vlasti raznim kriminalom i ubistvima pribaviti imovinsku i ostalu korist, da legnu na pod i lakšim treningom „švedske gimnastike” stanje podvaljke i stomačine! Svi su bili naoružani do zuba, čak i sa više pištolja, što su, izgleda, zaboravili usled prekomerne doze straha! U svom životu nikada nisam silovao i oteo nekome nešto. A, među onima na kojima sam ja istresao bes sigurno nije bilo poštenog naroda i cvećki, već čist ološ, što je pokazalo i vreme, jer od stotinak tih zvučnih kriminalnih imena i biznismena danas je svega njih nekoliko živo!

 

Batine za sestrino nedelo

Kristijan

Facebook / Kristijan Kiki Golubo

Kristijan, Foto: Facebook / Kristijan Kiki Golubovic

- Takođe, moj greh je što sam od malih nogu toliko bio glupo i naivno solidaran da sam čak i kad bi moja sestra Kristina nešto razbila u kući priznavao nedelo i dobijao batine i kazne od veoma prekog oca. To iz kuće sam, nažalost, preneo i na ulicu, pa otuda priče da sam obijao govornice da bih topio olovo i pravio tegove.

 

Nisam obijao govornice, već spasavao dva druga batina u policijskoj stanici „Božidar Adžija”, i to sa samo 12 godina, ali su me brže-bolje stavili u novine kao strašno velikog lopova! Tako je sve i počelo, ne znajući da će me ta negativna popularnost jednog dana i te kako skupo koštati!

Zabrana da desnicu koristi u borbi!

- U lokal „Aleksandar” sam otišao zbog čiste uvrede ili recimo mog kompleksa. (slučaj „Majkić“).

Upitao sam ga: „Što se tako arogantno ponašaš i vređaš?”, na šta mi je on drsko odgovorio: „Šta je, šta hoćeš?”. Levom rukom sam mu opalio šamar, jer za desnu ruku imam lekarsko uverenje o njenoj preteranoj snazi, pa mi je zabranjeno da je koristim u borbi sa ljudima! Pao je dole, pa sam mu rekao: „Od sada pazi kako i šta pričaš pred ljudima koje ne poznaješ“. To, naravno, nije bio u stanju da čuje, jer je ležao nokautiran na podu! Kunem se da nikada nisam tražio niti uzeo bilo kakav novac!

Robija zbog iznude, a u džepu 350.000 maraka

Iz Grčke sam izručen zbog pokušaju iznude 10.000 nemačkih maraka jednim šamarom i jedinim hicem ispaljenim u nebo?! (slučaj „Majkić“ iz 1993. godine) Za to sam dobio godinu i po zatvora! Nije dokazano da sam šamarom i pucnjem u nebo primenio zastrašujuće metode da bih uzeo novac! Vala, kakvo je vreme, ni baba seru tako ne bi uplašio, a kamoli uzeo pare! Zaključujem da ovi „pravedni” imaju strašno kreativnu maštu ili pak oštru direktivu jer je slučaj bio prvi na top-listi za šalu 2003. godine! Istina je totalno drugačija! U džepu sam imao 350.000 maraka, a na sebi nakit od 150.000 maraka, što je značilo da mi je za sve to bilo potrebno 50 takvih „iznuda”! Pod uslovom da me niko ne prijavi, što je krajnje nemoguće u mom slučaju, jer ako se Kristijan ispiša u Beogradu, sutra će u svim novinama pisati da sam srušio branu na Đerdapu!

Komentari (24)

alex

15.02.2017 09:07

Definitivno ovom coveku treba strucna pomoc (mislim na nekog iskusnog neuropsihijatra) toliko je prolupao da je poceo da veruje u svoje sopstvene lazi i budalastine da veruje, simbol promasenog zivota. Provesti pola zivota po zatvorima za gluposti i time se hvaliti stvarno treba covek da ima zesci problem u glavi.

BoxAKG

15.02.2017 12:04

@alex - Ne postovanje nepoznati je za svaku osudu, nevolite nas jer ste pred nama jako ljubazni a iza ledja ste ovo sto i danas pisete ..Bolje pet godina na nogama nego pedest godina na koljenima ;)

Iskorak

15.02.2017 12:52

@alex - BoxAKG@HAHAHA,fraze tipa bolje jedan dan kao lav nego 100g.kao mis,Zivi brzo umri mlad i budi lep les,...su stare jedno 50g.!Aj' ti malo se umij i pokusaj da malo duze od 5g ostanes na nogama!I da docekas da nekoga svog ucis da hoda!Najveci svetski mafijasi decu su skolovali po vrhunskim koledzima!Da li se pitas :Sto?

alex

15.02.2017 12:58

@alex - alex@BoxAKG Nemam razlog da vas nevolim meni vas je najiskrenije zao [pred tobom sigurno nisam ljubazan o tome samo sanjaj da te neko postuje sto si potrcko Kristijanov, da cuvena prica sta ste vi doziveli u 5 godina, pa covek sam kaze da je pola zivota proveo po zatvorima nisi decko svestan koliko jadan ispadas u pokusaju da Kristijana predstavis kao nekog velikog igraca, jadan si

Nislija

15.02.2017 09:27

Nisam citao clanak ,ali se pitam.. Da li je i on predsednicki kandidat? Bre ljudi, pa pisete o raznim kriminalcima - poceli su iz frizidera da iskacu. Ne znam da li imate o pametnijim stvarima da pisete ili nas namerno "vracate u 90-te" ? Cemu sve ovo?

BoxAKG

15.02.2017 12:01

@Nislija - Kriminac se rodi to se ne postaje srce junaka je uvjek vitesko vredjas jer nemas morala da volis na ulici si mala maca a u sobi si najJaci adio amore ..

BATA

15.02.2017 09:59

AMAN SKLANJAJTE TE IZ NOVINA OVOG BOLESNIKA I SALJITE U RUDNIK DA KOPA DA ZARADI DNEVNE OBROKE, DECA PLACAJU UZINU U SKOLI ON JEDE O NASEM TROSKU (PORESKIH OBVEZNIKA). I KO JE TAJ STO ODOBRAVA OVAKVE TEKSTOVE KO MU BRE DOZVOLI JER SU OVO IDOLI SRBIJE DNO DNA

BoxAKG

15.02.2017 11:58

@BATA - Kriza vlada za kafu se u kaficu nema pisemo VELIKIM slovima puni smo gneva i mrznje jer je neko mocan a na zalost TI si nemocan zato i nemas ;)

bizuterija

15.02.2017 12:34

@BATA - BoxAKG@A mozes li ti to malo bolje?Malo sa nekim licnim stavom!Komentari su ti fraze koje se mogu cuti od svakog klinca od 15.g.!Ajde,bate,malo original,ovo ti je sve bizuterija!Ali sta i ocekivati od Kikijevog sledbenika i prepisivaca?

nada

15.02.2017 10:07

Pa zar postoji veci olos od tebe na ovoj planeti ????????? Od cega si ziveo svih ovih godina ako si bio toliko posten ? Iznuda , pljacka , tuce ,prodaja droge i to pred crkvom a kazes da si veliki vernik i Srbin !!!!!!!!!! Ni dana radnog staza i sutra ces traziti nacionalnu penziju za staz proveden u zatvoru !

BoxAKG

15.02.2017 11:56

@nada - Lakoca je koristiti teske optuzbe ruzne rijeci iz PC to nam sigurno nebi u lice ponovila ;)

BoxAKG

15.02.2017 15:15

@nada - Imate li vi gospodo i malo drugog argumenta osim sto koristite rijeci nepismenost ili vam smeta CrnogrskoBosanski akcenat,,a za Kristijana ne brinite uskoro izlazi voljeli bi vi sa nama bar 2h provesti kod nas rijec potrcko ne postoji mi nismo dileri kako nas nazivaju mi smo poslovni ljudi koji se ne hrane u menzama ..

Horas

15.02.2017 10:19

Čoveče da li je moguće da ti veruješ da su u Srbiji a i šire, budale koje ti bilo šta veruju posle tvog boravka na farmi?! Pokazao si najgore ljudske osobine u svakom obliku! Laži moje si prosipao, ne mogu se opisati drugačije, nego patološke. Kome si ti bre dobro učinio? Svako ko te je gledao na farmi, a veruje ti i stavlja na neki vrh vrednosti, mora biti duboko poremećen.

BoxAKG

15.02.2017 11:54

@Horas - A Dalí ti Covjece vjerujes da sam ja jedan od Kristijanovi i da smo prosli za jedan dan sto ti neces za cio zivot ?.

Ko te hvali?Nana i pomalo sama.

15.02.2017 12:20

@Horas - BoxAKG@Snevas cudne snove,zivis u pricama iz americkih filmova,i pitam se sta li si mogao proziveti,kada ti je pismenost tanana?!Sta sem samoljublja i sile copora,moze biti zibot u takvom zivotu?Kristijan,heroj,je bedni prodavac i ubica srpske dece!Drogu im je prodavao maskiran maskom sportiste,Srbina,i pravednika!

eh

15.02.2017 12:58

@Horas - BoxAKG @ branis ga,drug ti je,kako vec,ali...deluje li ti realno da doktori izdaju potvrde da ti je ruka izuzetno jaka,i da ne smes da je koristis u borbi? 'Aj' sad'...razmisli...da li je realno? Slatko se ismejah. Sam je sebi najgori neprijatelj,zato sto ima potrebu da se hvali,mnogo prica,a bez da razmisli sta govori,i prosto je smesno ljudima. Sam pao-sam se ubio. Mozda bi ga postovali iz daljine,kao coveka koji je napravio par gresaka,razumeli bi ga mozda,ali ovako...sam je kriv.

kobasica srbije

15.02.2017 10:28

Meni je Krile smešan u svakom pogledu i kako priča i kako izgleda i kako se ponaša. Daleko je on od krimosa jer da je pravi već bi odavno bio pokojni.Sitna je to riba kad se pljuje sa starletama po rijalitijima.

Julija

15.02.2017 11:56

Nisam čitala clanak, ali komentari mi proizveli suze od smeha. Sto ga blatite a čitate tekst? Ha ha ha.

ZATO

15.02.2017 13:21

@Julija - sto nije potrebno citati tekst kad je on u pitanju. Mozes da se smejes samo svojoj gluposti i jadu. Zadnje doba doslo kad se kriminalci i olos promovisu! Od njih su gori samo oni koji im se dive.

Jo

15.02.2017 15:14

@Julija - Nisam ni ja citala,al ga blatim sto se uopste ovakvi tekstovi pojavljuju

Divna

15.02.2017 12:05

Dečko da si živ i zdrav. Ne mogu ti ništa. Kada vide tvoje mišice gace im se tresu. Pozdrav.

nedjo

15.02.2017 13:32

@Divna - o kome vi to pišete? o hohstaplerima,kriminalcima i ološima?

Menadzerka

15.02.2017 13:24

Kristi do pobede! Kristi do ludila! Kristi bolji si od svih kurtizana. Krist samo napred i uzjaši ko ti se ne svidja, a ko ti se svidja obori. Do skorog vidjenja!

Skidajte lance

15.02.2017 16:53

i katance dajte slobodu čoveku. Vratite u samice one što su prebegli i kriju se u nemačkim logorima sa azilantima. Hapsite ove bogate dilere i dilerčice. Slobodu za čoveka a to je Kristijan.