Bogdan Obradović
profimedia
Bogdan Obradović

profimedia

Bogdan Obradović, Foto: Profimedia

Naravno, to nema nikakve veze sa realnošću. Svako ko makar malo razmišlja svojom glavom, a ne upija mehanički sve što čuje na televiziji ili pročita u novinama, zna da je to čista glupost. Međutim, ljudi žele da po svaku cenu budu poznati.

- Kažu, Novak Đoković je naš - Srbin! Kako Srbin, kad je Đokaj, katolik Albanac iz Tuza (Crna Gora), kad mu je brat i dalje Dragan Đokaj - rekao je Spahić.

Taj profesor još jednom je samo potvrdio ono što smo odavno znali: ljudska glupost i svemir nemaju granice.

Ovo Spahiću ne znači ništa! 

- Novak nosi krst oko vrata 

- Veliki je vernik, posetio je i Hilandar 

- Stalno ističe koliko je vera bitna

- Uvek priča koliko je ponosan na to što dolazi iz Srbije

- Humanitarnu pomoć usmerava na obrazovanje najmlađih u Srbiji

Bogdan Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije, nije mogao da sakrije nevericu kada smo ga pozvali da prokomentariše Spahićev pogled na rodoslov porodice Đoković.

- Apsolutna glupost. Čovek hoće da bude popularan. Misli da će ga ako izjavi tako nešto svi slušati, da će postati popularan. U stvari, govori potpune gluposti - istakao je Obradović za „Alo!”.

Obradović nije želeo da se upušta u analizu.

- Ma uopšte ga ne treba komentarisati. Samo on veruje u to što priča i niko više. Mislim da svi znamo koliko Novak voli Srbiju, igra za našu zemlju, predstavlja je u svetu u najlepšem svetlu bez izuzetka. Svi dobro znamo šta je Nole uradio za svoju domovinu, tako da glupostima jednog čoveka ne treba davati na značaju - rekao je bivši selektor.

Besim Spahić

Screenshot Facebook

Besim Spahić, Foto: Screenshot Facebook

Inače, Đoković je potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa u dvorani „Aleksandar Nikolić” od 7. do 9. aprila.

- Novak uvek igra kada je zdrav. Mislim da momke čeka težak meč, iako Španci ne igraju u punom sastavu. Sve ih naši igrači dobro poznaju, tako da mislim da će spremiti odličnu taktiku. Novak i Viktor su odličan tim i mislim da će biti na visini zadatka. Potrebna im je podrška svih nas, baš kao i podrška publike, pa se nadam da će i „Pionir“ biti pun - rekao je Bogdan Obradović.

Komentari (7)

Ano

30.03.2017 14:35

Kamo argumenti Obradoviću?

minotaur

30.03.2017 19:52

@Ano - lojzime, mozemo se nadjemo, ja cu da ti dostavim dokaze.

realnost

02.04.2017 14:24

@Ano - Naravno da nema argumente zato i tako burno reaguje. Nosenje krsta i odlazak u Hilandar nije dokaz da si Srbin. Dokle da mesamo religiju sa nacionalnoscu, dokle vise ta zloupotreba religije? Sutra moze da nam dodje i KIm Dzong Un i da postane pravoslavac i on bi bio Srbin? Daj bre, dokle stim idete daleko...Ako cemo realno, Djokovic ako cemo i to da komentarisemo i nije bas nekakav vernik a to pokazuje sa njegovim nacinom ishrane, on je vegan a vegani. Ko zna sta je vegan, razumece.

Карло Велики

30.03.2017 17:47

Учени Спахићу,интересантно би било да чујено ваше mišqewe на на тему националости албанског племића Ђурађа Кастриотића-Скендербега? За случај да посумњате,отац и брат Скендербега,сахрањени су,као православни монаси, у порти српског манастира Хиландар.

Dud

30.03.2017 18:01

Opušteno samo opušteno,bez naprezanja.Nego gde je taj sav Noletov novac,ovde nije.Tako da patrioti opušteno?

milan

30.03.2017 18:38

Koliko zna toliko i govori ! Trebalo bi ga usloviti ako Novak neće da igra za nih da ga nabiju na onu mušku stvar. BUDALETINA.

albakos

30.03.2017 22:08

torolaku,ne palamudi, narod serbin ne postoji, serbin je izmishljena ruska nacija 1890. svi danashnji takozvani serbi su poreklom, albanci,bugari i turci... to vi i sami znate.