Bojan Pajtić
Milorad Milanković
Bojan Pajtić

Milorad Milanković

Bojan Pajtić, Foto: Milorad Milanković

„U Demokratsku stranku sam se učlanila zbog Bojana Pajtića, kao lidera koji podržava omladinu i sportiste”, kazala je Higlova u promotivnom spotu koji je Pajtić objavio na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

„Lično sam dobio podršku intelektualne elite Srbije kao što su Mirjana Karanović, Vida Ognjenović, Svetozar Cvetković, Mira Banjac, vrhunskih sportista kao što su Slobodan Kačar i Nađa Higl, brojnih profesora, članova SANU, novinara, ali i građana koji nisu članovi stranke i to me obavezuje. Uveren sam da ću uz takvu podršku pobediti“, napisao je aktuelni lider demokrata. Unutarstranački izbori u DS-u zakazani su za 24. septembar.

Komentari (2)

Boban

21.09.2016 09:04

Nisu krivi glumci i sportisti koji nisu naučili da žive od svog rada, već traže da ih građeni plaćaju preko državne kase, zato i podržavaju ovu lopurdu od Pajtića.Ko želi da gleda predstave i kulturne i sportske neka plati kartu pa će onda glumci i sportisti videti koliko ih narod voli kao i Pajtića.

LJUBICA

21.09.2016 16:36

@Boban - Upravo tako. Nadji Higl DS dao stan, a platili svi grdjani Srbije, Mirjani Karanovic platili za promovisanje gej populacije, a Mira Banja u godinama kada moze da prica sta pozeli, Vida Ognjaanovic poznata po balkonu.... A SVE VREMESNE DOBILE I NACIONALNE PENZIJE.