Džejn Fonda
Profimedia
Džejn Fonda

Profimedia

Džejn Fonda, Foto: Profimedia

I oni sami se često zanesu i ponese ih trenutak, pa zaborave da će posle svega stići kući i morati da se vrate u kožu običnih smrtnika.

Džejn Fonda je jedna od njih. Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa crvenog tepiha ispred losanđeleskog Museum of Modern Art Gala, na kojoj ima veštačke trepavice savršeno zalepljene, kosa joj je tip-top, a haljina joj izgleda besprekorno. Nesvesni komparacije koja je usledila ubrzo, njeni obožavaoci su požurili sa komentarima u kojima joj se dive.

 

 

A post shared by Jane Fonda (@janefondaofficial) on Nov 6, 2017 at 4:17pm PST

 

Međutim, ovo nije bila fotka kojom slavne ličnosti objašnjavaju koji brend nose i gde se nalaze. Ova objava je imala svrhu. Ona je trebalo da bude uvertira situacije u kojoj se holivudske zvezde nađu uvek posle svečanih događaja, a to nije nimalo glamurozno kako zamišljamo, piše Noizz.

Na drugoj fotki Fonda stoji u svojoj kuhinji i izgleda očajno dok pravi sendvič. Njena kosa je u haosu, šminku je skinula, radi se o jutru posle događaja, ali i dalje na sebi ima haljinu od sinoć.

U opisu fotke stoji: "Ovo sam ja sledećeg jutra. Nisam mogla da otkopčam haljinu pa sam spavala u njoj...nikada nisam poželela muža u svom životu sve do sada."

 

A post shared by Jane Fonda (@janefondaofficial) on Nov 6, 2017 at 4:18pm PST