Marija Bergam
print screen
Marija Bergam

Dejan Briza

Marija Bergam, Foto: Dejan Briza

Marija Bergam je u privatnom životu daleko je od bludne dame koju tumači u seriji.

Majka je jednogodišnjeg deteta i verna supruga glumca Radivoja Bukvića. Njih dvoje su se upoznali u "Narodnom pozorištu" u Somboru.

- Ja sam tamo igrala u jednom komadu i Radivoje nam je upao na generalnu probu. Posle predstave smo se upoznali. On je tada živeo u Los Anđelesu, a u Sombor je došao u posetu porodici. Ubrzo je Pariz postao međurešenje za našu ljubav, a otkad sam ostala u drugom stanju, najviše smo boravili u Beogradu - otkrila je glumica u intervjuu za magazin "Glorija".

 

 

Pre godinu dana Marija se porodila, a uloga u seriji "Senke nad Balkanom" joj je prva posle pauze. Pre toga je glumila u filmovima "Klopka", "Falsifikator" i u seriji "Budva na pjenu od mora", kao i u mnogim predstavama.

 

 

 

Komentari (2)

Paja original

30.10.2017 11:48

Zaustavite 100 ljudi na ulici i tvrdim da niko nece znati ko je doticna. Mi danas imamo plejadu glumaca koji placaju novinarima po 10 ili 20 evra da pisu o njima bilo sta, samo da pisu. Posebno je zanimljivo da se ovde svaka mlada glumica smatra zvezdom cim se po prvi put na sceni skine i ima seks. Stvarno vrhunski, nema sta.

gorgonzola

30.10.2017 18:56

Odakle li ih samo izvlače, a sve tobože slavne glumice za koje ne zna ni šira im familija.