Stefan Buzurović
Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi
Stefan Buzurović

Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

Stefan Buzurović, Foto: Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

On za "Alo!" otkriva ko mu najčešće upućuje komplimente i kako njegova porodica komentariše ulogu u seriji koja se emituje na TV "Prva".

- Deca i supruga me redovno gledaju, a baba i deda su ponosni na mene. Oni nemaju nijednu zamerku, za razliku od moje supruge Danijele, koja zna da mi uputi kritiku. Ali, kakav bi to bio brak da me žena ne kritikuje? Ona to radi redovno, ali ne bih da otkrivam šta mi konkretno zamera. Deci ipak treba da objašnjavam da moraju praviti razliku između realnosti i serije - kaže Stefan koji ne krije da ga ćerka i sin ne doživljavaju kao poznatu ličnost.

- Naša deca od kada znaju za sebe, imaju u glavi da su im mama i tata na televiziji. Njima je čudno zašto se ostali ljudi koje poznaju ne pojavljuju na malim ekranima - uverava nas Buzurović i ističe da je ulogom u ovoj seriji dobio armiju fanova.

Istine i laži

Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

Istine i laži, Foto: Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

 

- Svakodnevno dobijam na desetine poruka i posebno mi je drago što mi se javljaju deca. Mislim da za glumca nema ničeg lepšeg nego kada dobije tako iskrene komplimente - kaže Stefan, koji ističe da se nije nadao da će serija "Istine i laži" doživeti ogroman uspeh.

- Kada smo krenuli sa snimanjem ove serije, priželjkivali smo uspeh, ali zaista se nismo nadali da će biti ovoliko gledana. Nakon što smo saznali da su pilot-epizode prošle odlično, punim srcem ušli smo u projekat. Zaslužili smo ovaj uspeh i ponosni smo jedni na druge - zaključio je Stefan.

Komentari (1)

Стрмоглед

10.03.2018 20:51

Јасно је да глуми негативца, али никад од њега неће бити добар глумац