Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Alo!/Ana Paunković
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Alo!/Ana Paunković

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, Foto: Alo!/Ana Paunković

Pored velikih uloga koje su ga proslavile, ne čudi činjenica da je Ivan Bosiljčić postao san mnogih dama. Iako je veoma posvećen svom poslu, Ivan ne krije da je porodični život na prvom mestu, piše Glossy.

Kako oboje imaju veoma zahtevne poslovne obaveze pred sobom, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević koriste svaki trenutak kako bi bili zajedno, a ne propuštaju ni one najvažnije kao što su godišnjice i rođendani. Međutim, poznati glumac je nedavno objavio fotografiju pred kojom niko nije ostao ravnodušan.

 

Ivan i Jelena au nedavno proslavili Ninin rođendan, ponosni otac otkrio je jedan zanimljivi detalj - mama i ćerka su za ovu priliku odabrale iste frizure, a njihova zajednička fotografija oduševila je sve. Međutim, jedan drugi detalj privukao je više pažnje.

Fotografija na kojoj Ivan Bosiljčić kleči pred svojom mezimicom i njegov brižni pogled koji govori više od svake reči, te i ne čudi što je upravo ova fotografija izazvala buru emocija kod Ivanovih fanova, a mnogi su se složili sa činjenicom da je Ivan Bosiljčić zaista veliki džentlmen i muškarac za poželeti.

 

 

 

Komentari (1)

Dora

05.02.2018 16:57

Volim ovog glumca,kulturan i lep decko.Verujem da je divan i brizan suprug i otac