Kuća u kojoj se dogodio zločin
E - stock
Kuća u kojoj se dogodio zločin

E - stock

Kuća u kojoj se dogodio zločin, Foto: E - stock

Tragedija se dogodila 13. aprila, oko 20.30 sati, u ulici Ljube Rankovića u Ostružnici, kada je Žarko Mišković (55) usmrtio Gordanu Vlasković (59) naočigled njene majke Grozdane (84) i sestre Ljiljane (60), a potom je izvršio samoubistvo.

Ljiljana u razgovoru za „Alo!“ kaže da je prisustvovala stravičnom zločinu i do detalja nam opisuje kako je izgledao trenutak kada je pištolj uperio u nju i majku.

- Bila sam u kući kada se začuo pucanj. Odmah sam sa majkom potrčala kod sestre u drugu sobu. Čim smo ušle, Žarko je uperio pištolj prema nama. Potom je nišanio meni u glavu, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Sećam se da je ćutao i samo nas gledao, a sekund kasnije je opalio. Ni sama ne znam zašto nas nije ubio. Nešto mu je očigledno kvrcnulo u glavi, pa je na kraju sebi pucao u slepoočnicu - priča Ljiljana.

Sahrana u sredu?

Ubijena Gordana Vlasković biće sahranjena najverovatnije u sredu na lokalnom groblju u Barajevu, odakle je rodom. Njeno telo je posle uviđaja preneto na obdukciju radi utvrđivanja povreda i tačnog vremena smrti. Nije poznato kada je sahrana Žarka Miškovića, kao i to gde će biti pokopan.

Ona kaže da joj je mnogo teško zbog ubistva sestre i navodi da je Gordana godinama trpela muževljevo maltretiranje. 

- Gordana je imala težak život, ali se nikada nije previše žalila! Gledala je da ide samo napred. Trpela je Žarka koliko je mogla. Znala je da prećuti svađu i batine, jer je išla samo napred i nije se osvrtala. Svađali su se i mirili, zbog toga ga i nije prijavljivala policiji. Međutim, Žarko je postao nepodnošljiv. Kada je našao drugu ženu, stavljena je tačka na njihovu vezu. Gordana nije mogla da mu oprosti prevaru, pa je 15 dana pre zločina otišao od kuće. Kobnog dana se samo dovezao i bez ijedne reči pucao Gordani u grudi - jecajući kaže Ljiljana.

Ubica Žarko Mišković

Fejsbuk

Ubica Žarko Mišković, Foto: Fejsbuk

 Prema njenim rečima, Žarko je posle te afere želeo da se pomiri sa Gordanom, ali ona ga više nije želela. 

- Jednostavno je došao sa namerom da napravi zlo, a to je i učinio! On nije želeo razgovorom da reši probleme sa mojom sestrom, nego je i sad uradio po svome - rekla je Ljiljana na kraju razgovora.

Podsetimo, Žarko Mišković se u petak uveče dovezao automobilom do kuće u kojoj je Gordana živela sa majkom i sestrom. Sa sobom je poneo pištolj, za koji navodno nema dozvolu, a zatim je započeo krvavi pir.

Hronologija ubistva žena

- 6. april 2018 - Nikodije Božinović (60) iz Kladova, sa nekoliko udaraca čekićem u glavu ubio je suprugu Mirjanu Inđić (36). Posle ubistva pokušao je da se ubije tako što je popio veću količinu tableta! Ipak je spasen i upućen na odeljenje neuropsihijatrije u Negotinu.

- 13. februar 2018 - Stojan Mijajlović (60) uhapšen je u Kruševcu zbog sumnje da je nožem usmrtio nevenčanu suprugu Gordanu Živković (60). Stravični zločin dogodio se naočigled Gordaninog maloletnog unuka, koji je i pozvao pomoć!

- 3. decembar 2017 - Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je svoju bivšu devojku Miroslavu Stojaković (46) pucnjem iz pištolja u glavu nasred ulice u Zemun Polju, a zatim počinio samoubistvo. On je Miroslavi pucao u glavu na ulici i pobegao sa mesta zločina ka obližnjoj fabrici, gde je 15 minuta kasnije pucao sebi u srce i preminuo.

 

Komentari (2)

TANJA

16.04.2018 14:45

VIDITE.OVDE JE PRE TRAGEDIJE BILO NASILJA OD STRANE ZLOCINCA.KOJE ZENA NIJE PRIJAVILA POLICIJI.T R P E L A GA.I EVO STA JE DOCEKALA.ZNACI,TREBA NA VREME PRIJAVITI NASILNIKA.

bojke

17.04.2018 07:03

@TANJA - Tako je Tanja,posle bilo kakvog fizičkog kontakta u toku svađe nasilnike treba prijaviti kako muške tako i ženske.Pa ko trpi batine godinama,to nije normalno.Ko tuče svog partnera to je patologija.