Jelena Paunović
Alo!

Da nije smešno, bilo bi zaista žalosno. Žene, pa još otmičari, i to su otele svog bivšeg radnika iz auto-perionice. Zbog teškog krivičnog dela trenutno se nalaze u pritvoru, sa još dvojicom svojih pomagača.

Svete moj, gde ideš?! Umesto ćerku da uči lepim manirima, koje će jednog dana primenjivati u porodici, gde će podizati decu i biti njen stub, ona joj je pokazala svoju mračnu stranu. Majka je svoju ćerku povela u otmicu radnika jer ih je, navodno, izneverio otišavši da radi u drugu perionicu.

Nije joj palo na pamet da zajedno sa svojim detetom prelista oglase, porazgovara sa prijateljima u nameri da nađu novog radnika i zaposle ga. Da ne pominjem da su imale opciju da zavrnu rukave i rade dok ne nađu nekoga koga će zaposliti, a da njih dve komanduju.

Nakon Hapšenja ove dve žene juče je odahunuo i Novi Beograd, ako je verovati komšijama majke i ćerke. Kažu da su bile bahate i da su čuli da su čak jednu ženu mučile. Ali, gle čuda, to niko nije prijavio policiji. Dobre komšije ćutale su i gledale šta se zbiva oko njih.

Sa nepunih pet decenija jedna žena uspela je da završi iza rešetaka i da sa sobom povuče i svoje dete. Kakvu joj je budućnost sprema?! Mi smo zemlja u kojoj se većina ljudi vodi prostom logikom: „Gledaj majku, biraj ćerku.“ Lepo je svoje dete naučila kako da se nosi sa problemima u životu. Angažuje dva-tri momka, povede ćerku i ponese šipku - i stvar rešena.

Hvala bogu te se problemi tako ne rešavaju nigde, pa čak ni u Srbiji.

Komentari (1)

citalac Alo

01.12.2016 11:26

Preterali ste da su ovo opasne zene.Jel zivite sa njima u zgradi? Uradile su nesto nedopustivo ali navoditi da je N.Bgd odahnuo je preterana tvrdnja. Nemojte potvrdjivati onu narodnu da novine pisu svasta.