Novi logo Miss Srbija
Promo
Maja Marčić

Zoran Mirčetić

Maja Marčić, Foto: Zoran Mirčetić

Maja Marčić, mis Vojvodine, odrasla je u Baru. Završava studije dizajn enterijera u Novom Sadu. Bavi se modelingom i manekenstvom već 6 godina. Dizajnirala je hostel “Art Nikola Tesla” i želja joj je da dizajnira nameštaj. Za sebe kaže da je prava umetnička duša, a hobi joj je slikanje. Svetski model Nataša Vojinović joj je prijateljica, ali i uzor.

Ksenija Veličković

Zoran Mirčetić

Ksenija Veličković, Foto: Zoran Mirčetić

Ksenija Veličković živi u Beogradu. Pohađa grafičku školu, želi da upiše kriminalistiku i postane inspektor. U životu joj je uzor mama Suzana koja je ostvarena kao supruga, majka i pravnik. Trenira ples, a još jedna njena velika ljubav je gluma. Njen moto je: “Vera u sebe je jedina tajna uspeha!”

Hristina Jerotić

Zoran Mirčetić

Hristina Jerotić, Foto: Zoran Mirčetić

Hristina Jerotić, mis Pančeva, sledeće godine završava ekonomsku školu u Beogradu. Hobi joj je kuvanje italijanske hrane, a planira da upiše RNB koledž i psihologiju. Njen moto je: “Ako ne pokušaš nikada nećeš znati da li je vredelo.” Uzor joj je Sindi Kraford zbog njene upornosti i istrajnosti. Uzor joj je i Nelson Mandela jer je bio sanjar koji nikada ne odustaje.

Nikolina Bogdanović

Zoran Mirčetić

Nikolina Bogdanović, Foto: Zoran Mirčetić

Nikolina Bogdanović iz Pančeva je zubni tehničar, a paralelno želi da upiše i RNB koledž. Njena velika želja je da otvori zubotehničku labaratoriju, a uzor joj je Andrijana Lima. Njen moto je: “Svet je lepši kad se smejemo!” Želi da promoviše osmeh jer smatra da su osmeh i lepi zubi ogledalo jedne ličnosti. Njena velika želja je da otvori zubotehničku laboratoriju. Kreativna je i voli izazove. Uzor u modi joj je Adriana Lima.

 

Nina Jovanović

Zoran Mirčetić

Nina Jovanović, Foto: Zoran Mirčetić

Nina Jovanović je iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu. Od detinjstva se bavi baletom. Modeling je njena velika ljubav, pa čini sve kako bi uspela u toj oblasti. U životu joj je uzor profesorka baleta Maja Skenderović Bojović, ali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostignuti vrh sveta. Njen moto je: “Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža.”