Prošli dani  sreće: Rajan  sa suprugom  Stejsi
profimedia
Prošli dani  sreće: Rajan  sa suprugom  Stejsi

profimedia

Prošli dani sreće: Rajan sa suprugom Stejsi, Foto: profimedia

Rajan i Stejsi su pokušali da obnove vezu poljuljanu konstantnim Velšaninovim neverstvima, ali je tokom večere pomirenja Rajan počeo da flertuje sa konobaricom, i to pred očima majke njegovo dvoje dece, devojčice Liberti Bu (12) i sina Zaharija (10). Zbog toga je Stejsi odlučila da podnese zahtev za razvod braka i traži odštetu od 25 miliona evra!

Gigs trenutno zarađuje oko tri miliona evra kao pomoćni trener Mančestera, a ima i nekoliko sopstvenih firmi, među kojima je i restoran u kojem je došlo do sporne scene sa konobaricom.

Nekadašnjem levom krilu ovo nije prva javna afera. Kao što je poznato, Rajan je osam godina bio u tajnoj vezi sa Natašom, suprugom njegovog brata Rodrija, a opšte je poznato i da je suprugu varao sa modelom Imodžen Tomas.

Razmena osmeha  sa konobaricom skupo  će koštati Gigsa

profimedia

Razmena osmeha sa konobaricom skupo će koštati Gigsa, Foto: profimedia

- Početna tačka parnice biće da sve dele napola. Pod pretpostavkom da Stejsi dobije starateljstvo nad decom, sud će sigurno doneti presudu u njenu korist i Rajan će morati da podeli bogatstvo da bi deca nastavila da pohađaju privatne škole i da bi zadržala način života - objasnio je advokat Merlin Stou.

O tome šta se desilo između Stejsi i Rajana, svedoče i reči prijatelja tog para.
- Želeli su novi početak. Ponovo su postali odlični prijatelji i dobro su se slagali. Čak su i živeli u istoj kući prethodna tri meseca, ali Rajan je rekao ljudima kojima veruje da je ta priča završena. Više ništa ne može da spase njihov brak - prenose engleski mediji izjave izvora bliskih porodici Gigs.

Ukoliko Rajan ostane bez 25 miliona biće to jedan od najskupljih razvoda u istoriji sportskih zvezda. Rekord drži Majkl Džordan koji je platio neverstvo 111 miliona evra.

Najskuplji razvodi sportista

Majkl Džordan košarka 111 miliona evra
Tajger Vuds golf 95 miliona evra
Greg Norman golf 91 milion evra
Aleks Rodrigez bejzbol 24 miliona evra
Majkl Strahan am. fudbal 13 miliona evra