Protiv Jovanovića podneto 36 prijava
facebook
Protiv Jovanovića podneto 36 prijava

facebook

Protiv Jovanovića podneto 36 prijava , Foto: facebook

Na Jovanovića je pucano iz klasične sačekuše dok je stajao sa jednim momkom ispred parkiranog automobila „reno megan“. Dvojica napadača pucala iz crnog „audija“, a kako saznajemo, na licu mesta su nađene čaure kalibra 7,62 milimetra, što ukazuje na to jedan od napadača nosio „kalašnjikov“.

 

 

Napadači su pobegli, a Gidra je prebačen na odeljenje intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine. On je pogođen u desnu potkolenicu, desnu butinu, levo koleno i desnu nadlakticu, a polomljeno mu je i rame.

Gidra, koji je poznat kao vođa G3, nekadašnje grupe navijača FK Vojvodina, letos je nakon ranjavanja već završio u bolnici.
- On je krajem juna upucan nakon prepirke sa grupom mladića na plaži Štrand. Dok je vadio pištolj iz torbice sam sebe je upucuo u butinu - navodi naš izvor upućen u istragu. U bogatoj kriminalnoj karijeri zaradio je 36 krivičnih prijava, između ostalog za dilovanje narkotika, nasilničko ponašanje, ugrožavanje bezbednosti, kao i napad na policajca. Poznat je postao nakon izbijanja međunavijačkog rata.

Napadači žrtvu ranili u ruku i obe noge

Nenad Mihajlović

Napadači žrtvu ranili u ruku i obe noge, Foto: Nenad Mihajlović

Kako navode oni koji ga poznaju, jedno od prvih dela kojim je stekao slavu među kriminalcima bilo je ranjavanje radnika obezbeđenja diskoteke „Akvarijum“ 2008. godine. Tada je ratovao sa navijačima Crvene zvezde iz novosadskog Novog naselja, ali i novosadskim „grobarima“, a kako se sumnjalo, u obračunu ispred OŠ „Žarko Zrenjanin“ ranio je ga je Filip Vilotijević, sin Kićuna Vilotijevića, koji je izrešetan sa 15 metaka na Paliću krajem prošle godine. Gidra je na saslušanju prvo rekao da je na njega pucao Vilotijević, da bi kasnije kazao da se ne seća ko ga je ranio.

Policija i danas veruje da su svi međunavijački sukobi u stvari rat za tržište droge. Gidra je, inače, pre dve godine učestvovao i u ranjavanju Dragana Kaćanskog, navijača Partizana, a pucao je u noge mladiću iz Futoga u klasičnoj sačekuši 2009. godine. Iste godine pucao je u gradskom autobusu punom putnika i ranio jednu osobu.

Jovanović je do sada osuđivan pet puta, i to dva puta na kaznu zatvora, dva puta uslovno, dok je jednom presudom dobio novčanu kaznu i godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama. Na osnovu kršenja javnog reda i mira kažnjen je takođe pet puta.

Našli mu kokain!

Kako saznajemo, protiv njega će biti podnete dve nove krivične prijave. U njegovom stanu, koji se nalazi nedaleko od mesta na kojem je pucano, nađen je kokain, ali i municija.

Komentari (8)

joka

09.09.2016 15:16

fiiiiiiiini neki mladić. ..nema sta...

deki

09.09.2016 15:21

ako,samo napred ! kokajte se!

nedjo

09.09.2016 17:15

samo da se gamad cisti....

ljuba

09.09.2016 19:49

Samo 36 krivicnih prijava..... eto prilike da nova ministarka pravosudja potvrdi da je njen izbor pun pogodak. Pozove sve sudije i tuzioce koji su radili na navedenih 36 prijava, suspenduje navedenu gospodu, podeli neki uslovni otkaz i mi , takozvani poreski obveznici , sretni i zadovoljni. Nismo ni za EU , ni za bilo kakva otvaranja poglavlja jer nismo prelezali decje bolesti.

NS

09.09.2016 21:48

Pitam se sad i razmisljam, da li mi posteni ljudi mozemo izaci na ulicu, i da budemo sigurno da nam se nista lose nece desiti? Toliko.

qq

10.09.2016 01:58

ne kapiram kako se neko upuca u du*e?

marko

10.09.2016 03:24

skroz je ok i normalan :)

dexter

10.09.2016 13:05

to kada je pucao u autobusu,,verovatno radio kao kondukter,i neko nije hteo da plati 1 kartu vec 5,,heheheh pa ovo je jace od filma ko to tamo peva