Vlado Georgijev i žena
Privatna arhiva
Vlado Georgijev i žena

Privatna arhiva

Vlado Georgijev i žena, Foto: Privatna arhiva

Iako su slavlje pokušali da sakriju od novinara, „Alo!” ekskluzivno saznaje kako je bilo na žurki male Sofije. 

- Vlado i Milica pozvali su na slavlje porodicu, najbližu rodbinu i prijatelje i veselili su se do kasnih sati. Splav na kojem je organizovana proslava bio je dekorisan pastelnim bojama. Tata i mama bili su ponosni i radosni i veselo su celo veče čavrljali sa gostima. Svuda po restoranu bili su baloni u raznim bojama - priča dobro obavešteni izvor „Alo!”.


Mama Milica blistala je u beloj haljinici koja je isticala njen vitki stas, dok se tata Vlado odlučio za sportsku eleganciju.
- Milica je pobrala komplimente svih prisutnih za izgled. Vlado je, tradicionalno, bio opušten i uveseljavao je goste, a svojoj mezimici je pevušio na uvce. Poklon koji ih je sve očarao bio je veliki plišani meda, koji će krasiti Sofijinu sobu - dodaj izvor „Alo!”.

supruga Vlade Georgijeva

Privatna arhiva

supruga Vlade Georgijeva, Foto: Privatna arhiva

 
Torta za malenu Sofiju bila je u plavim i žutim tonovima, a ceo sto sa slatkišima odisao je veselošću, baš zbog šarenila.
Podsetimo, par je prošlog septembra dobio ćerku Sofiju, a Georgiev, koji je dugo važio za jednog od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, skrasio se uz devojku Milicu. U jednom intervjuu istakao je da mu uloga oca i te kako prija.

rođendan

Privatna arhiva

rođendan, Foto: Privatna arhiva

- Snašao sam se svetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene novo iskustvo, koje je u moj život unelo neka nova osećanja. Obožavam da provodim vreme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nisam osetio ovako nešto - ispričao je pevač nedugo pošto je postao tata. 

Vlado i Milica su se upoznali 2013. na kastingu za spot. Prošlog leta, kad je Milica bila trudna, napravili su foru i pozvali prijatelje na nešto što je ličilo na venčanje. Stali su pred matičara, ali su umesto „da” rekli „ne”. Kasnije se ispostavilo se da je bila reč o pevačevoj rođendanskoj proslavi. 

Komentari (5)

Sapcanka

16.09.2017 15:40

Volim Vladu kao pevaca i osobu i svu srecu im zelim....

Sve naj najlepše

16.09.2017 16:00

porodici Georgijev!

Taki

16.09.2017 18:41

Samo neka je malecka lepotom povukla na mamu hahah

BIBI

16.09.2017 20:41

MOJE ISKRENE ČESTITKE!

Beba

17.09.2017 12:29

Barba, samo budi to što jesi. Sretan rođendan Sofijici.