Delovali su srećni i zaljubljeni: Milica i Vlado
Dejan Briza
Delovali su srećni i zaljubljeni: Milica i Vlado

Dejan Briza

Delovali su srećni i zaljubljeni: Milica i Vlado, Foto: Dejan Briza

Vlado i Milica stigli su oko 23 časa u restoran, a ćaskanje i provod trajalo je više od dva sata, nakon čega su golupčići otišli kući.

 

Naime, Vlado se nije odvajao od svoje trudne devojke Milice, koja je pored njega cvetala od sreće. Iako je Vlado poručio vino za sto, njegova izabranica je zbog toga što je u blaženom stanju pila samo sok, što joj,  nije umanjilo uživanje u izlasku. Pevač je bio vidno raspoložen i veselo je ćaskao sa prijateljima, ali se neretko osvrtao na Milicu, koju je mazio i brinuo o njenim potrebama.

Veselo društvo je više od  dva sata bilo u restoranu

Dejan Briza

Veselo društvo je više od dva sata bilo u restoranu, Foto: Dejan Briza

Nakon višesatnog druženja, društvo je napustilo restoran i uputilo se ka parkingu, a Milica i Vlado su, poput tinejdžera, non-stop bili zagrljeni i nasmejani. Iako je Samardžija u petom mesecu trudnoće, njena linija je i dalje savršena, a stomak gotovo neprimetan, dok je mini-haljina istakla Miličine vitke noge. Dva para šetala su se do parkinga, nakon čega je odgovorni budući otac ušao u taksi sa Milicom i otišao kući.

Zajedno  napustili  lokal

Dejan Briza

Zajedno napustili lokal, Foto: Dejan Briza

Komentari (3)

Pitam.

25.05.2016 09:32

Dzentlmen prvi ulazi u taksi?

Natasa

25.05.2016 11:59

Al se Vlado usrecio. Manekenka iz Uzica ga uhvatila na dete pa sad jadan mora tugu da utapa u alkoholu, sto njemu nije tesko. Kakav su samo par, manekenka i alkoholicar. Jadno dete

Zocka

25.05.2016 23:16

@Natasa - Hejteri, ajde malo zavirite u svoje dvoriste.