Svetlana Ceca Ražnatović
Instagram/craznatovic_official
Svetlana Ceca Ražnatović

Rajko Ristić

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić

Naime, fotografija na kojoj se vidi tepih sa njenim likom juče je bila jedna od najšerovanijih na društvenim mrežama, a uz predimenzionirani lik folk dive date su samo šture informacije. Cena prava sitnica - 22.000 dinara.

Ništa se nije tako brzo raširilo Tviterom kao pomenuta fotografija, ali i komentari čiji je zajednički imenitelj opaska da su se stihovi iz pesme „Doktor”, u delu gde Ceca Ražnatović peva: „Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš”, za sada jedini pokazali kao proročki. Šalu na stranu, ali fotografija na kojoj se vidi kako je neko svoj dom ili poslovni prostor ukrasio tepihom sa likom folk dive izazvala je oprečne reakcije na društvenim mrežama, ali je i pokrenula pitanje - gde se ovakve stvari mogu nabaviti? I zašto, pobogu?

Tepih sa likom Cece Ražnatović

Twitter

Tepih sa likom Cece Ražnatović, Foto: Twitter

 Veliki proizvođači koji tepihe rade po meri i zamisli, želji klijenata, rekli su za „Alo!” da rado izlaze u susret kupcima, ali da ovakvu narudžbinu još nisu imali.

- Samo u izuzetnim situacijama klijenti od nas traže da napravimo tepihe po njihovoj konkretnoj zamisli. I tada nam uglavnom traže da izradimo tepih sa likom člana njihove porodice. Još nam se niko nije javio ko je tražio poznatu osobu - rekli su nam u jednom poznatom ateljeu. Oni manji proizvođači, koji umesto ručne izrade radije štampaju željene motive na tepihe, otirače i majice, vode se filozofijom da ih ništa ne može iznenaditi, ali da se ovakve stvari uglavnom naručuju u dalekim azijskim zemljama.

- Kina, Indija, Bangladeš uglavnom su zemlje iz kojih možete sve da naručite. Najpre jer je tu proizvodnja najjeftinija, ali i materijali, koji su po pravilu veštački, pa stoga ne tako skupi. A kada je reč o tako velikim dimenzijama tepiha, poput ovog na kojem se našao i lik naše pevačice, u našoj zemlji ne postoje mašine koje bi to mogle odštampati - rekao nam je prodavac iz jedne specijalizovane firme.

Komentari (9)

Bangladeš

19.07.2017 06:47

koje gluposti i koja pomama u narodu?

Bosa

19.07.2017 07:53

Koji prostakluk što se tepiha tiče! A kad je gaženje u pitanju apsolutno je na mestu!Dosta je ona nas gazila i pravila budalama!

Mirjana

19.07.2017 09:54

@Bosa - Bravo BOSO, za sve ste u pravu. Dosta nam je vise doticne. A kad kazu diva dodje mi da poludim. Diva mozes biti ako si poput Selin Dion, Maraja Keri, Barbara Streisand a ne ako si Ceca. A sto se ozbiljnih stvari tice to je posebna stvar sto u ovoj drzavi jos uvek nesme da se progovori o tome sta je doticna radila i to nama.

Coco

19.07.2017 10:20

@Bosa - Mirjana , informisi se. "Divom" se naziva ona plava krestalica.

Ja

19.07.2017 11:14

@Bosa - Izvini Coco, stvar ukusa , ali ona plava ili JK, obara sve rekorde na You Tube po pregledima. Ne mora da znači da sve što ima prođu znači i kvalitet, ali u ovom slučaju da, posebno u odnosu Na pevaljku Cecu je DIVA.Vremena su se promenila, tražI se nešto novo, a JK DEFINITIVNO NE ZAOSTAJE ZA SVETSKIM ZVEZDAMA!

Nora

19.07.2017 12:16

@Bosa - Lubomora moze samo da daje ovakve komentare

Verko

19.07.2017 17:11

Kic, a bas me interesuje koja ce ga budala kupiti?!

Vostani

19.07.2017 20:25

@Verko - Palma i Dacic

BOZO KLOVN

19.07.2017 21:42

HA ,HA ,HA CEGA SE PAMETAN STIDI ,BUDALA SE PONOSI ,TEPIH HA HA