Zorica i Gastoz
Marko Đoković
Zorica i Gastoz

Marko Đoković

Zorica i Gastoz, Foto: Marko Đoković

Njih dvoje su već jednom saslušani u policijskoj stanici zbog nasilja u porodici, ali se na kasnije pozive nisu odazivali, zbog čega bi uskoro mogli da budu privedeni.

Gastoz i Zorica su više od mesec dana na različitim putovanjima, od Kanade do Kube, zbog čega ih očigledno policija nije našla, a oni su uspešno utekli iz zemlje.

- Gastoz i Zorica saslušani su pre nekoliko meseci zbog prijave da ju je on pretukao. Oboje su se tada uredno pojavili u policijskoj stanici da daju iskaz. Međutim, kako su njihove izjave bile kontradiktorne, inspektori su naložili ponovno saslušanje. U međuvremenu njih dvoje su obnovili vezu. Već mesecima njih dvoje izbegavaju dolazak u policijsku stanicu na novo saslušanje, kojim bi trebalo da pojasne detalje svojih prvobitnih izjava. Očigledno je da su i na putovanje otišli kako bi izbegli policiju - kaže naš izvor upućen u postupak.

Još u junu je podneta prijava zbog sumnji da je Gastoz pretukao Zoricu, ali istraga nije odmakla dalje od tog prvog saslušanja, jer se njihove izjave ne poklapaju. Kako se tada pisalo, Nenad je samo nekoliko sati nakon finala „Parova” pijan nasrnuo na Zoricu u njenom stanu na Zvezdari, nakon čega je priveden. Iako je istog dana dala izjavu u policiji, Zorica je uveče na društvenim mrežama napisala kako je nije tukao.

Kako bi od kompetentnih ljudi čuli kako se ova konfuzija između Nenada i Zorice može završiti i da li nakon prvobitnog iskaza mogu da kažu „puj pike - ne važi”, pozvali smo advokata Nemanju Govedaricu.

- Uopšteno govoreći, organ koji rukovodi postupkom može da primeni naredbu za dovođenje ili odredi pritvor ukoliko blažim merama ne može da se obezbedi dolazak lica. Kod nasilja u porodici ili u vanbračnoj zajednici često se dešava da postupak ostane bez ijednog dokaza jer žrtva prijavi nasilnika, da izjavu i opiše kako se nasilje dogodilo, a kasnije koristi zakonsko pravo da ne svedoči. U takvoj situaciji prethodne izjave se ne mogu koristiti - kaže advokat.

Ana i Rasta saslušani

Kako saznajemo, u policiji su istim povodom saslušani i pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta.

- Nakon što je stigla prijava o nasilju u porodici novopečenog para Đurić, oboje su istog trenutka pozvani na saslušanje. I Ana i Stefan su došli i pred inspektorima govorili kako te tvrdnje nisu tačne, te da se oni vole i poštuju. Oboje su govorili kako među njima nije bilo nasilja - objašnjava naš izvor blizak istražnom postupku.

 

Komentari (9)

Danijela

27.11.2016 17:06

I ovaj skraceni degenerik glumi nekog mangupa?? E, Srbijo jadna...

Danijela

27.11.2016 17:06

I ovaj skraceni degenerik glumi nekog mangupa?? E, Srbijo jadna...

bugi

27.11.2016 19:54

@Danijela - Isprdak cvikvani jos zavija kada prica.Sto juznije to tuznije.

Ovo je Srbija

27.11.2016 17:20

To je Srbija,policija juri Gastoza i Zoricu Srbe sa korenima iz Srbije,a Crnogorce Marka i Mladena niko ne dira i ako promovisu nasilje i sumnjice se za dilovanje droge...?

Moldet

28.11.2016 02:57

Koliko će vas koštati ova glupost? Jedna redakcija im je platila letovanje a vaša Ekipa VIP zimovanje.

Hristina

29.11.2016 15:10

danijela @Za tebe je on,skraceni degenerik,kako ga ti ostrasceno nazivas.a u sustini je sasvim kul lik,izuzetno sarmantan i talentovan mlad covek!A ta tolika ostrascenost te ubi,pa nije jasno odakle ti na ovoj temi!Odakle ti hrabrost da se javljas povodom..teme,nasilja,!Posto obicno takvi kao ti,verbalni nasilnici,su skloni i drugacijem nasilju,ili sto bi moj deda rekao,..ma obicni bezvredni lelemudi!A ti luzerka,mozes samo da se sagnes i..da pozdravis Kralja Gastozza,nase najlepse plavo oko!

deplasirano..

29.11.2016 15:52

Orkestrirana i deplasirana prodaja magle!Demantovano od strane zrtve,zrtvine mame i ,nasilnika,!Ali nije dovoljno sto se zrtva javila,ziva i zdrava,i sve demantovala,rekavsi..velika laz!Bas vam treba to,nasilje bez nasilja,!Ali moraju tabloidi od necega da zive!Ne osvrcu se ti isti ,borci protiv nasilja,na mnogo vece nasilje,koje su nam saopstili preko medija!Na primer,ono o kupovanju droge,koja se koristi za silovanje maloletnika..i to od strane nekih politicara,!Nismo videli niciji demanti!

Sasa

29.11.2016 16:05

Gasttozz je nabolji i najmiroljubiviji lik u ovoj drzavi!Nasilje nas njim smo videli u rijaltiju,a ovo drugo je sve u domenu spekulacija ili ,zamena teza!Sve su to insinuacije nekih,sarolikih dama,u borbi za njega..i jos,sarolikijih,medija,sklonih praznim pricama ili prodaji magle! Ali decko trenutno dozivljava veliki uspeh na You Tubu sa svojom pesmom Namerno,sa preko 11,5 miliona pregleda za kratko vreme!Ali to mediji ne vide..slepi su na uspeh!Sta reci..

11,5 miliona pregleda

29.11.2016 19:11

Koja budalastina!Pa oni su non stop bili u Beogradu i slikali se milion puta a policija ne zna gde su!Ha,ha,ha..duhovito!Price za malu decu!Bajke pred spavanje za dokone citaoce!Samo nisu objasnili koga jure zbog nasilja!Da li Zorku sto mu je lupala samare i sutirala ga iz kreveta u naletu ljubomore ili Nenada sto je lupo Zorku,zivu,zdravu i uzbrdo brzu!I tvrdi za sve..notorna laz!Cudno je sve to,navalili na decka,ko smrt na babu!I to je neki vid nasilja..,medijskog,!A on za to vreme NAMERNO uzi