Miljana Kulić
Happytv.rs
Miljana Kulić

Facebook/mixilale1

Miljana Kulić, Foto: Facebook

Oni su se zakačili u dvorištu, nakon čega je Gastoz izneo detalje njihovog seksa, i kako je vezivao Kulićevu.

Ona je na to potpuno odlepila, zaplakala, pa nasrnula na njega.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

 

Pročitajte još:

Komentari (12)

Manja

14.11.2017 19:38

Kud Gale da ti ona udje u kucu?Znao si da ces samo da imas problem sa njom.A o bludnim radnjama,Milja je poznata da to voli,a i dokazala je.Sa takvom osobom,promiskuitetnom,porocnom i psihopatskim lazovom,ne treba imati nikakav kontakt.

MARIJA

15.11.2017 15:15

@Manja - ne dangubi, nego sedi i lupa minuse. Idi ženo, obidji onog njonju, koji više liči na izgladnelog iz Bijafre, nego na boksera. Što se tiče ćerke joj, sama je iznela svoju psihijatrijsku dijagnozu. Happy TV sa sve onim ološima od voditeljki i "skrivenom"(čitaj produkcija), koje učestvuju u eksperimentu nad zvanično bolesnim osobama, kao što je pomenuta, u normalnoj državi bio bi zabranjen rad. Nominovali su Lepu Lukić, a znali su da joj ugovor ističe i pokrali novac glasača.

Manja@MARIJA

15.11.2017 16:33

@Manja - Slatko sam se nasmejala.Svaka ti se pozlatila.Dovoljno je videti Mariju i Milju,i odmah shvatis ko su.Onaj,kao dimljena sasusena haringa treba da poradi na Mariji,a ne da kipti od sala i uteze se i fraka kao devojcica.Milja je sve od nje naucila,ali ju je sad nadmasila dijagnozom i radovima.Da,mala je eksperiment za socijalizaciju,ali,onda arsini nisu isti,jer je zasticena.

WYW@MARIJA

15.11.2017 16:48

@Manja - Sad grize nokte,najcrnje psuje,lupa minuse i ostri se za roditeljski. Smehotresno.Moralise,a pojava,ponasanje, razmisljanje i recnik ULICARSKI.Navikla da se svadja,vredja,psuje i vucara po sudovima,pa tako i Milja-patoloski lazov i kleptoman nezna gde udara.Ali,"udario"ju je Ivan,tako da sad celoj naciji sluzi za sprdnju,a ona nesvesna svoje nesvesti.

LEO

14.11.2017 20:23

Aman,zar ta ulicarka i klosarka da bude u tvom drustvu.Dobro da te ne juri,posto je psihopata,a plus sto obozava da se seksa gde god stigne.Lepo ju je Marija naucila,koja je ista kao ona,a i cela nacija je sada videla ko je "cedna" Milja.

SVAKO

15.11.2017 15:24

@LEO - koje bio iole dobar sa bolesnom devojkom, osetiće njenu dijagnozu debelo. Produkcija je ubacila u svoj eksperiment sa alkoholičarem povratnikom Ivanom Marinkovićem. Zaludjuju gledaoce bljuvotinama. U ceo projekat ubacili i majku Mariju. Voditeljke, posebno ona Jovana, navijaju za seks ovo dvoje bolesnih. Kada tako sve to pozdravljaju, ne bi bilo na odmet da i svoje seksualne egzibicije počnu javno da objavljuju. Zašto da ne? Kaže JJ da je to normalno. Pa izvolite devojke.

NE MOGU DA VERUJEM

14.11.2017 21:55

VI KOJI STE NA PISALI OVE KOMENRATE I PLJUJETE PO MILJANI, IZGLEDA ODOBRAVATE UPOTREBU KOKAINA U STANU DASTOZA I VEZIVANJE LISICAMA DEVOJKE KOJU JE PRETHIDNO DRIGIRAO PA SA ONAKO DROGIRANOM IMAO SEKS. PRV0, AKO JE TAKO, SRAMOTA JE NJEGIVA, A DRUGO MISLIM DA LAŽE KAKO BI JE ISOROVOCIRAO. NEKU DAN JE POIHVALIO KAKO JE JEDINA KOJA MU JE IZJAVILA SAUČEŠĆE I DOŠLA NA SAHRANU MAJCI. NE ZNAM KAD OVAJ ČOVEK LAŠE A KAD GOVORI ISTINU I DA, OD KUD KOKAIN U NJEGOVOM STANU? .

Iskljuci Caps Lock

15.11.2017 01:04

@NE MOGU DA VERUJEM - i poradi malo na pravopisu.

Ana

15.11.2017 02:55

Miljo,pokazala si javno ko si.I Marija nocas priznala da te svi ismejavaju.Ti si dronfulja za jednu noc,bolje reci ispusena mustikla.Izradi te i ismeja Ivan,a ti opet po starom.Gastoz je samo iskren i upozorava te da ne padas tako nisko,ali,ti si odavno dotakla dno uz blagoslov Marije,koja je ista,jer te u svemu tome svesrdno podrzava.A ti Gale,kako si mogao uopste da je primis u kucu,kad znas njene rane radove i opsednutost.Dobro da te nije jos jurila i farbala sve sto stigne kod tebe?

citalac

15.11.2017 07:05

Gastoz na sve nacine pokusava da bude zanimljiv ali NIJE!!!!, pa izmislja ovo. Ne znam cemu sluzi tamo? Miljana bi trebalo da baci one odvratne, demode cipele sa platformom i da nauci da igra, jer pojma nema kako se lepo igra, neverovatno koliko nema osecaj za ritam. Gastoz napolje, Mili ga apsolutno prevazilazi!!!!

CIPELE

15.11.2017 15:34

@citalac - su problem i osećaj za ritam? Nije li problem to, što se nad bolesnom devojkom vrši eksperiment? Nije li problem to, što je već nekoliko godina u rijalitiju i za dva meseca pauze "završi" srednju školu i "upiše" fakultet? Gasttozz je to što jeste, ima svoje kako ih zovu fanove, a ovog sitnog lopovčića, koji je ucenjen (sam je to rekao), tu je po specijalnom zadatku (i to je sam rekao), drži propdukcija za prljave igre i da spašavaju sebe zbog onog silovanja pijane žene.

cccka

15.11.2017 13:50

Svi ste vi za lečenje! I vi koji gledate i ovi koji su u zadruzi! Sramota i bruka za našu Srbiju, koje bljuvotine prikazuje. Tolike pare se troše na ove gluposti. Sve bi ja vas na prinudni rad, da se svane ovoj zemlji ako može, ali teško.