Zorica Dukić
Dejan Briza/Alo!
Zorica Dukić

Dejan Briza/Alo!

Zorica Dukić, Foto: Dejan Briza/Alo!

U program se, inače, uključila gledateljka koja je Dalilu nazvala "lavicom", dok je Tihomira i Mariju nazvala "miševima".

- Ja ne vidim nikakve lavove, niti miševe. Vidim ljude, tako da nema potrebe za takvim nazivima - rekla je Zorica Dukić, a potom je dala sledeći komentar na pitanje "Ko je u rijalitiju umislio da je lav".

- Dosta njih. Postoje oni koji govore "Ja sam kralj, lav". Eto Dalila i Gastoz je umislio da je kralj, a u stvari smo svi ovde isti i oko nas se vrti priča. Svi smo ovde zbog ovog rijalitija - rekla je Zorica. Većina u vili se složila s njom.

Nenad Marinković Gastoz

Alo!/Masanori Jošida

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Komentari (2)

kaja

13.03.2018 17:52

sramota sta mu radite decko imao tesko detinjstvo izgubio koga je najvise voleo desila mu se ljubav nesto najlepse posle svega vi ga odvoiste sramota nemislte o posledicama.

Laki

13.03.2018 22:52

@kaja - Tesko detinjsto kazes, ja bih da pitam ko je on uopste da se o njemu polemise i pise, polupismeni konobar koji je umislio da je medijska zvezda i pevac, manipulator koji misli da se sve vrti oko njega, prezivljava u rijalitiju, jer drugo neume osim da se vrati konobarisanju