Gagi Đogani
Alo!/Rajko Ristić
Gagi Đogani

Alo!/Rajko Ristić

Gagi Đogani, Foto: Rajko Ristić

Revoltirani Gagi je na Fejsbuku otkrio da je Đole imao krize tokom razvoda sa Slađom Delibašić:

- Ja sam njemu pomogao kada se razveo od Slađe. Anabela i ja smo mu rekli: "Nećemo dozvoliti da budeš jadan. Daćemo ti koliko treba". Dali smo mu novac da napravi karijeru. Nama je srce bilo puno. Mi nismo zli i bolesni kao on. Optužili su me da sam zlostavljao dete od 11 godina, tri dana su me blatili. Za brata je rekao da sam psihički bolesnik, da pijem teške lekove.

- On se po**ao po mojoj deci i karijeri. Uvek je zavidio grupi "Fanki Dži". Može samo da sanja ono što smo mi imali u karijeri. Danas on vrlo dobro živi, ima troje dece i sve mu hvala Bogu dobro ide. Ja sam se uvek radovao njegovom uspehu, a on je samo želeo da ne ide Gagiju "Fanki Dži". U prevodu, on je loš čovek. On i ja nismo braća. Uvredio je sve, moju decu, porodicu, to braća ne rade. Dan danas neće da se izvini zbog svog ponosa. Razmišljao sam i ja da govorim o njegovom privatnom životu, ali nisam bolesnik kao on - piše na Fejsbuk nalogu bivšeg farmera.

Đole Đogani

screenshot

Đole Đogani, Foto: screenshot

Međutim, Gagi nije naveo samo Đoleta kao krivca za svoje muke, već i devojku sa kojom je svojevremeno bio u vezi, a Anabelu je opisao kao anđela.

- Ja ne mogu da krivim samo njega, već i ološa od devojke sa kojom sam živeo. Jednog manipulatora, lažova i velikog igrača. Sa Anabelom se nisam rastao zbog para, ona je duša od žene. Poštena, pismena, pravedna, uvek će pomoći. Ko ima Anabelu za ženu on je srećan čovek - završio je denser.

Komentari (2)

sale

25.05.2016 18:55

Da se ne lazemo nema medju vama ne znam koliko normalnih svi vi iz te vase familije hocete leba bez motike i to vam je nekad polazilo za rukom ali sada je gotovo vise niste interesantni nikome ni vi ni vasa deca ni vase zene koliko god ih imali i fala bogu da se narod opametio i poceo da ignorise vasu kvazi umetnost hahahaha nema vise morate da pocnete da radite nesto drugo evo i farma vam se zavrsava hahahaha

Roko

26.05.2016 07:22

Ciganjska posla