Filip Mudrinski
Alo!/Ana Paunković
Filip Kasalica pio vodu

Ana Paunković

Filip Kasalica pio vodu, Foto: Ana Paunković

Vidno raspoloženi i u društvu lepih devojaka, provodili su se na “Riveru” uz Daru Bubamaru i još jednom pokazali da umeju da uživaju. Među najveselijima bio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski, koji je sa osmehom i uz igru ispratio svaku pesmu, dok je njegov kolega Filip Kasalica zbog izgubljene utakmice prethodne noći, ovu proveo u malo mirnijem raspoloženju, sedeći u separeu sa flašicom vode u ruci.

Bilo kako bilo, gde ima tu se i troši, a ovi mladi sportisti su u tih par sati potrošili skoro dve hiljade evra. Na stolu su se našle flaše “moeta”, te najskuplje vodke i viskija, i dok je nekolicina njih pila vodu, ostali su odlučili da zaborave na sportski duh i dopuste sebi da se provesele kako i dolikuje - uz alkohol.

Filip Mudrinski

Alo!/Ana Paunković

Ognjen Mudrinski, Foto: Ana Paunković

Iako je Dara promovisala pesme sa novog albuma koje su oduševile prisutne, naše sportiste podigli nsu a noge neki od njenih starijih hitova: “Polje jagoda”, “Zidovi”, “Ja neću da ga vidim”. Pevačica je uz osmeh bakšiš dobijen od njih prosleđivala muzičarima i nekoliko puta ispunila muzičke želje ovih momaka, a tu sreću nije imao jedan od gostiju kome se Dara preko mikrofona i javno obratila sa “Pevaću šta ja hoću, bude li mi neko nešto rekao, rascepaću mu glavu “.

Ovakva folkerkina izjava nije iznenadila jer je poznata po direktnoj komunikaciji sa gostima i britkom jeziku, ali pre svega po dobroj pesmi!

Komentari (2)

Sundjer Bob

31.07.2017 15:39

Nisu to fudbaleri to su rekreativci koji imitiraju fudbalere. Obuku dresove stucne kopacke igraju se na fudbalskim stadionima i miske da su fudbaleri e daleko su oni od te carobne igre

зис

31.07.2017 16:52

Па зато и имамо овакве резултате.Некад су спортисти живели спортским животом па су и резултати били бољи.