Seksi devojka žena mini suknja grudi
Profimedia
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Ne otkrivajte previse, to će ga vise privući, Foto: Shutterstock

Žene su u stanju satima da stoje ispred ormana smišljajući savršenu kombinaciju za večernji izlazak. Bilo da su same ili u vezi, devojke će se maksimalno posvetiti svom izgledu, kako bi očarale muškarce. Ipak, mnoge muči pitanje da li treba da se otkriju previše ili je najbolje da idu zakopčane do grla, sada konačno postoji odgovor i na to pitanje.

Naime, urađen je TV eksperiment koji je konačno otkrio da li muškarci vole mini haljine koje sve otkrivaju, ili će im pažnju pre privući žena koja skriva svoje telo.

Jedna devojka morala je da se presvuče nekoliko puta u različite odevne kombinacije, a potom da izađe pred "žiri" koji će oceniti njen izgled i reći šta misle o njoj. 

Trebalo je da volonteri iskreo odgovore koji prizor ih najviše ostavio bez teksta.

Devojka se prvo pojavila u provokativnom kombinezonu sa otvorenim leđima i dekolteom do pupka. Iako bi mnogi pomislili da bi ovakva odevna kombinacija izmamila uzdah svakog muškarca, dogodilo se upravno suprotno...

"Ako se ovako oblači, ona samo želi pažnju", bio je prvi komentar žirija.

Devojka se potom pojavila u klasičnoj crnoj haljini do kolena, koja nije ništa otkrivala i tada su krenuli da pljušte pozitivni komentari. Čak su rekli kako bi ovako obučenu devojku rado upoznali sa roditeljima.

Na kraju eksperimenta je zaključeno da muškarci bolje reaguju ukoliko ne pokazujete previše.