Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović
Facebook
Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović

Facebook

elena Marjanović, Foto: Facebook

Forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, jutros je prilikom gostovanja na televiziji "Hepi" izneo još neke detalje iz istrage ubistva Jelene Marjanović.

"U dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica. To znači da je, kada je bačena u kanal bila u nesvesti, ali je udahnula još dva do tri puta. Tada je udahnula i grančicu", rekao je Šipka.

Komentari (20)

MIMI

20.09.2017 13:31

DA DA ODMAH VIDI PREDMET! A MAJKA JELENINA ODE U GROB I NE VIDE JAVNO OSUDJENOG UBICU! ŽALOSNO TUŽNO I RUŽNO! ŽENSKO DETE U KAKVOJ SREDINI ODRASTA I POD KAKVIM PRITISKOM?

Dimenzija X

20.09.2017 13:44

Ko iole poznaje proceduru sa obdukcijom i obdukcionim izveštajima biće mu jasno da ovde nisu čista posla. Ako se procedura sa obdukcionim izveštajem poštovala u ovom slučaju, ovom Šipki nikako nije moglo biti poznato da li je i šta pronađeno u ili na lešu. Ni jedan detalj iz nalaza. On je lice van postupka. Mnogo je mutnog u ovom slučaju i izgleda da su tačne tvrdnje o nameštanju celog slučaja.Samo neka on priča na Hepiju i dalje......Izgleda će Zoranu to najviše koristiti a samom Šipki biti loš

Eh

20.09.2017 15:28

@Dimenzija X - Ovo sa grancicom je vec objavljivano. A i krene se samo od telefona koji je naprasno isplivao ni od kuda posle toliko vremena,do blata koje se stvorilo preko noci... I ako su cistili sve varikinom,sigurno bi prvo garderobu resili. Svasta tu nestima.

nada

20.09.2017 13:47

Monstruozno sta su uradili ovoj mladoj zeni - ovde ni sud nece moci presuditi - ovde bi trebao narod da mu sudi ili da im sudi !!!!!!!!!!!!

JOJ ODE MLADOST

20.09.2017 14:16

MLADE MAJKE POD ZEMLJU A DOUŠNICI I SAUČESNICI PRIPREMAJU ODBRANU! ŽALOSNO JE I IMA BOGA A I PRAVDE! PLATICETE VI UDARCE U GLAVU KOJI SU DOVELI DO SMRTI!

II

20.09.2017 14:27

Sipka - 1.kaze da je siguran da je zlocin planiran, po cemu, po tome sto je ubijena ovako? 2. kaze da su joj prsti oprani varikinom, a da je zakljucak izveo na osnovu slika?? 3. spominje dvojnicu, tj teoriju da je ubijena dan pre nego sto je nestala, a sam kaze da je Jelena krvarila kada je izvucena iz kanala, majica je pocela da se natapa krvlju, kako ako je vec umrla dan pre??

kao sad

20.09.2017 14:53

bila ziva i udahnula grancicu a doneta mrtva? Mnogo se pise i lupa, mene samo drzi tuga sto je jedna majka i cerka tako malda ubijena.

Treba pazljivo slusati

20.09.2017 17:49

@kao sad - Šipka kaze da se u vodi desio AGONALNI uzdah! Poslednji!

Kvazimodo Sorabius

20.09.2017 17:24

Juce napisah, a danas mi "forenzicar" (po cemu li je forenzicar?) aplaudira: njegove izjave su u skladu sa strukom - lupeta i odmaze istragu! U tri dana SEDAM VERZIJA - pa bas mnogo. A motiv? - Alo! je prosle godine: patologija da je u porodici SVE SVACIJE, sirotica nije pristajala da s deverom... Samo ubistvo je "na mah", ali monstruozno kao sve. Ostaje: ko je opstruirao do ulaska u "patove"?

aca021

20.09.2017 17:49

Ovaj covek nezna sta prica, osvrnite se na njegove izjave u zadnjih desetak dana i videcete toliko nelogicnosti da je besprdmetno vise o njegovim izjavam i diskutovati.

es

20.09.2017 18:10

Sipkina izjava u vezi dvojnice je zaista smesna, treba da poverujemo da je neka devojka pristala da trci umesto Jelene? pa koliko zlocinackih umova na jednom mestu, kako da ne...i savrseni glumci (muz je dva puta prosao na poligrafu a namerno sire dezinformacije)! cak verujem da imaju snimke da je Jelena bila tada na nasipu. A mislim da je uloga Sipke da dokaze da je ona ubijena dan pre, ali mu nikako ne ide - bas zbog one krvi koja joj se slivala niz majicu kada je prebacena u mrtvacnicu..

Prilika za neprilike

20.09.2017 19:38

Ovaj postupak se otisnuo u besramno poigravanje sa pokojnom Jelenom,ali i sa mnostvom drugih ljudi.Izmedju njih i nas,posrednih ucesnika.Ko povlaci konce,koga stiti,kome treba da se ovaj traljavo vodjen slucaj razvlaci,odugovlaci i jos traljavije i krajnje sumnjivo raspetljava,-mi verovatno nikada necemo znati!U svakom slucaju,nama se iza brda valjaju neki crni oblaci,sta li ce nam doneti-videcemo!Trenutno smo svi zauzeti nametnutom i reziranom situacijom.

neko

20.09.2017 21:06

ovakvi clanci bas i nisu za javnost, godinu i vise se pise o ovoj prelepoj zeni, zasto toliko? sto se nesto ne preduzme? zar javnost treba toliko da bude upoznata i toliko verzija i gluposti cuje, sramota!

GLUMICA

20.09.2017 21:25

mozda Nenas S.u dogovoru sa inspektorima prica neke nelogicnosti. po meni DVOJNICA ne postoji po meni ibijena kuci pa u zoru bacena a i da je bila tu ako nju nisu nasli nasli bi patiku..tel..snalu..kacket..trenerku ZADNJE NAJVAZNIJE policija kaze da Zoran nije makao sa nasipa do dolaska policije.Pa na slikama ga vidimo u jakni i maskirnim pantalonama.Ne ide se tako u setnju po lepom danu

ju

20.09.2017 22:15

@GLUMICA - a u koju zoru je bacena? u tome i jeste poenta, izgleda da je ona zaista ubijena NAKON sto je nestanak prijavljen, te noci ili jutra, i slazem se da to dokazuju upravo i ti naknadno pronadjeni predmeti, patika ,mobilni..ali gde je onda Jelena bila?? odakle je tu donesena, ko je dovezao, zar stvarno mislite da je ubijena u kuci supruga Zorana NAKON sto je prijavio njen nestanak? pa je jos i hrabro izneo te noci do kanala, pod uslovom da nije bio zadrzan u policiji...msm

GLUMICA

20.09.2017 22:53

@GLUMICA - jasno je da ce radije da rizikuje tamo na kanalu nego da mu udju u kucu dok se ne resi lesa...jer niko u startu ne sumnja na ubistvo..on je vec naznacio da je neka otmica u pitanju

ju

20.09.2017 23:39

@GLUMICA - @GLUMICA sta da rizikuju? procitajte ponovo stare vesti - njen mob. je nadjen izmudju 3-4 h ujutru, kada mislite da su zoran&co stigli da je iznesu i dovezu u kanal? on je uvece bio na razgovoru u policiji valjda, pa kako su znali da nece biti policije tu, i u koje vreme?? jer ispada da je tamo zapravo bila policija, ako je telefon nadjen jos nocu!! dakle, sve ovo ponovo ispitati!!

Andja

21.09.2017 07:48

@GLUMICA - @Ju.., a sto bi Zoran bio u policiji na ispitivanje te subotnje veceri ? Nije tacno da je u to vreme bio u policiji , prijavljen je njen nestanak .. nije bilo razloga za saslusanje .. ne izvrcite istinu .,Na saslusanje je odveden u nedelju ujutru oko 8-9 .. posle pronalazenja njenog mobilbnog .. i dr .stvari ..

Cvrlee

20.09.2017 22:02

Da,prostite jadna devojka u grobu već godinu dana i sad su našli grančicu u njenom dušniku.Kako su je onda izvadili ako su je nasli kako pricaju.Da nisu možda iskopali grob pa je tako našli.A,šta je onda rekao naš čuveni AV ubica je će biti nađen nakon 24h,a od toga ništa.Strašno.Meni tu nešto gadno smrdi.Al ja ipak mislim da je nju ubio njegov otac,jer ona je bila mlada i lepa jer kako se kaže "bićeš moja il ničija"

Goran

21.09.2017 07:18

Nadjena grancica u dusniku udahnula jos dva tri puta pa gde je voda u plucima onda ili ce to biti sutra senzacija rijaliti se nastavlja.