Svađa FIlipa i Marije Ane
Printskrin TV Pink
Svađa FIlipa i Marije Ane

Printskrin TV Pink

Svađa FIlipa i Marije Ane, Foto: Printskrin TV Pink

Marija Ana je osula paljbu po Đukiću zbog njegovog ponašanja.

- Ja sam mislila da si ti najbolji ovde, ali večeras si pao u mojim očima, kao i u očima gledalaca! - rekla je povređena Marija Ana, tešeći se da ju je Filip prevario kako bi opravdao imidž Kazanove.

- Ja se na svakoj žurki ponašam kao majmun, to svi znaju. Igram, povraćam, pi*am, ke*am, podrigujem... To što ti misliš da se tako ponašam zbog pobede - je*e mi se! - odgovorio joj je maneken.

Smiljanićeva je poludela i zbog činjenice da je Filip naručio pesmu za bivšu devojku Ružicu Veljković i to pred Marijom Anom.

- Da li si mogao da imaš imalo poštovanja prema meni i ne naručiš tu pesmu? Ili bar da me ne gledaš u oči dok pevaš? Mogao si toliko da se kontrolišeš - vikala je pevačica, a onda je nastao opšti haos.

- Ja ne želim da se kontrolišem! Radiću šta hoću! Svi znaju koga ja volim, nemojte da se folirate! Radim to zato što mi je teško! Istetovirao sam je, boli me ku**c šta mislite! Neću da je pominjem svaki dan! Od početka sam rekao da je volim, kad naručim pesmu naručujem je za sebe. Lepo mi je s Marijom Anom, ali ne mogu da budem zaljubljen u nju - drao se maneken iz sveg glasa.

 

Komentari (1)

Milos

10.06.2016 13:47

Filip je stvarno od pocetka iskren prema svima. Na pocetku "Farme" je rekao da voli Ruzicu i toga se drzi do kraja. Ubedjen sam kada izadju oboje iz rijalitija da ce se njih dvoje pomiriti, mislim na Ruzicu i Filipa. Ruzica je stvarno devojka na mestu, lepa, ,zgodna i opustena. Njih dvoje vise idu jedno uz drugo nego Marija Ana.