Dečko joj pomaže u karijeri: Aleksandra i Filip
Marko Popović
Dečko joj pomaže u karijeri: Aleksandra i Filip

Marko Popović

Dečko joj pomaže u karijeri: Aleksandra i Filip, Foto: Marko Popović

Naime, kako nam je zvezda „Granda“ rekla, numera je bržeg ritma, a nada se da će biti hit, skoro kao „Za nas kasno je“, jer je tu pesmu birao njen dragi.

- Uskoro će izaći i pesma i spot. Numera se zove „Totalna anestezija“, radio ju je Dinkić, a Filip je odabrao tu pesmu. Iskreno, „Za nas kasno je“ teško može da se nadmaši, toga sam svesna, ali ovo je pesma koja je bržeg ritma i baš je za leto. Snimam spot, ali ne znam kakav će biti, sve sam prepustila rediteljima i iskreno ništa ne znam. Na jesen ću izdati još jedan singl koji je pravi narodnjak. Čućete već, ali mislim da će se veoma dopasti mojoj publici - otkrila nam je Aleksandra.

Pevačica je dodala da radi punom parom i da je jedva uspela da uzme odmor dve nedelje kako bi sa dečkom otišla na more.

- Uzela sam dve nedelje odmora, pa ćemo tada Filip i ja otići na more. Iskreno, radim puno i jedva sam uklopila i te dve nedelje. To mi je jedino vreme kada ću se odmarati, a onda će celo leto biti radno - kaže za naš list Prijovićeva.

Najveća podrška pored pastorka Lepe Brene joj je i mama, sa kojom se savetuje u vezi sa svim.

- Mama mi je velika podrška i oslonac. Uz nju i Filpa, sve je mnogo lakše. Zaista, nije što je moja mama, ali je najdivnije biće na svetu, i uvek je tu da me posavetuje, pruži podršku, i bude moj oslonac - dodala je Aleksandra. 

 

Komentari (1)

gan

24.05.2016 00:10

dobro je deda rekao za tebe....