Aleksandra Prijović
instagram
Aleksandra Prijović

instagram

Aleksandra Prijović, Foto: instagram

- Već dugo Aleksandra želi da ima psa, pomeranca, ali nikako nije mogla da se odluči i kupi ga, jer nije znala kome da ga ostavi kada ode na svirke. Međutim, kako je nekoliko puta pomenula psa, Filip je našao baš takvog kakvog je opisala i iskeširao za njega 3.000 evra. Dogovorili su se da će malu kucu ostavljati u hotel za pse kada nema ko da je čuva - priča nam izvor blizak Prijovićevoj.
Čim je dobila psa, Aleksandra se fotografisala sa njim i fotku postavila na društvene mreže.

Pokloni joj kućnog ljubimca: Filip i Aleksandra

instagram

Pokloni joj kućnog ljubimca: Filip i Aleksandra, Foto: instagram

- Novi član porodice - napisala je pevačica, a fanovi su odmah prokomentarisali kako je njen novi ljubimac prelep. Da je kučetom oduševljen i Filip potvrđuje snimak koji je okačio na društvene mreže. Na snimku se vidi samo Filipova ruka koja mazi psa.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su nekoliko meseci u vezi, a dok su boravili u Americi sin Bobe Živojinovića se verio sa pevačicom. Njih dvoje neretko putuju zajedno, a slike postavljaju na društvene mreže čime potvrđuju da su srećni i zaljubljeni. Nedavno je objavljeno i da je Aleksandra trudna, ali par još uvek ne želi da priča o tome.

Komentari (5)

jesenjin

03.05.2016 10:13

ima se može se

krx

03.05.2016 10:41

Bolje da je kupio ovna.Jeftinije je.

micka

03.05.2016 15:25

@krx - ... i jos bi svekrva mogla da priredi neku skromnu veceru :)

Vanna

03.05.2016 12:25

Ovo je vrhunac bede ljudskog duha i malogradjanstina za medalju! Jad i cemer skorojevica ciji psi imaju bolji pedigre nego oni.... a oni se dice time jer nazalost nemaju svest o tome! Uzas ko najvise novca ima u ovoj tuznoj zemlji!

kobasica srbije

03.05.2016 15:29

Ovo se stručno zove kupovanje skupim poklonima, e moj Živojinoviću još će tebi trebati brdo para za pokone njoj.