Rodžer Federer
Profimedia
Rodžer Federer

Profimedia

Rodžer Federer, Foto: Profimedia

- Čestitam Rafi na borbi, da mi je neko pričao ovo, ne bih mu verovao... Imali smo kobnu drugu polovinu 2016. godine, pauzirali smo obojica, ali smo uspeli da se vratimo. Za sebe lično nisam bio ubeđen da ću igrati na vrhunskom nivou, ako se oporavim od povrede, a kamoli da osvojim trofej. Ne bi bilo nezasluženo ni da je Rafa osvojio, čak i kad bismo delili titulu da je to moguće - rekao je Rodžer na ceremoniji dodele pehara.

U jednom trenutku za vreme meča, pojavila se informacija da će Federer završiti karijeru ukoliko danas pobedi Nadala. Švajcarac ipak, ništa nije rekao o tome, već je istakao da se nada da će igrati još ovakvih mečeva.

Komentari (5)

Sasa

29.01.2017 12:47

Sto se mene tice moze.Dosta sam ga gledao.Antipatican,arogantan ,nula od coveka.Dobar igrac ali nije to najvaznije.Nikad kao Novak, ,Nadal,Vavrinka,Mari,Delpotro...da pohvali protivnika kad izgubi.

Tuta

29.01.2017 14:21

Dokle ce vise ova pi.ka od coveka plakati Suze roni i posle poraza i kada pobedi. Mogu da zamislim kako jeca i rida pred Mirkom kada nesto zgresi. Odvratna njuska i nevidjeno sebucan lik.

senad

29.01.2017 19:13

Dva komentara za psihijatriju postoje suze radosnice koje vi teletabisi ne razumete verovatno nemate nikakve emocije samo mrznju.

Senada psihijatar

30.01.2017 00:40

@senad - Vidje,vidje-ovaj zna sta je psihijatrija. Sta vise zna da postoje suze radosnice i one druge-zalosnice. Ovaj tvoj ljubimac cmizdri uvek i neprestano. I kada pobedi, kada izgubi i kada ga Mirka kritikuje ili malo povisi ton na njega. A uz to nikada nije umeo sportski da prihvati poraz i cestita protivniku. Dobar teniser, ali u uci ce u istoriju i kao najveca placiguza , zlobnik i baksuz.

mirko

29.01.2017 20:51

Ovaj ima da zahvali zeni koja ga podrzava ,a ne ona anoreksicna dokona sto unisti Novaka