Rodžer Federer
Profimedia
Rodžer Federer

Profimedia

Rodžer Federer, Foto: Profimedia

Federer nema nameru da ove sezone igra na šljaci već da posle malog odmora verovatno prvi na Turu krene sa pripremama za travnatu podlogu i Vimbldon.

U međuvremenu, za švajcarski magazin NZZ Federer je ispričao šta želi posle tenisa.

"Uželeo sam se boravka u Švajcarskoj. Na duže. Ipak, ono što ću prvo uraditi je da otputujem na neka mesta koja sam tokom karijere slabo posećivao. Afrika, južna Azija, možda i Južna Amerika. Jedva čekam. Voleo bih da mi deca prave društvo ali krenuće im škola", rekao je Federer.

Švajcarac je rekao da se ni zbog čega ne kaje.

"Sve snove ostvario sam tokom teniske karijere. Zato mi neće teško pasti dan kada budem objavio da se povlačim. Spreman sam da se u svakom trenutku povučem ali želim da probam da dođem do još neke titule", rekao je Federer.

Komentari (4)

Dr Milanče Mitovski, akademik IAS

28.03.2018 17:17

Sve čestitke Federeru kao sportisti i čoveku i želim da mu se ostvare sve želje i dobro zdravlje u svakom pogledu. Moj favorit je ipak Novak Đoković, kome želim iz petnih žila da se vrati na terenu kao što je bio pre par godina, da ga služi desnica i um. U svakom slučaju, Nole mi je priuštio mnoga nebrojana zadovoljstva, a ja za uzvrat želim mu svaku sreću i uspeh u tenisu i životu i u to ni najmanje ne sumnjam.

Dusan

28.03.2018 21:59

@Dr Milanče Mitovski, akademik IAS - Bravo, ti si pravi Novakov navijac.. Cenis tudje rezultate jer njihovim osporavanjem igrac za kog navijas nece postati bolji..

vojvođanin

28.03.2018 19:23

Gospodin, sportista i čovek.

jubenk

28.03.2018 23:15

Sokiran sam!