Parovi
print screen
Parovi

print screen

Parovi, Foto: print screen

Mladen Vuletić je doneo odluku da napusti vilu zbog svađe sa Ninom Prljom, pa se sada čeka samo odluka produkcije da li će mu vrata zaista biti otvorena.

"Svaki put sam stigao u finale, sada odustajem. Neka to moje mesto zauzme Nina Prlja. Njoj će biti bolje bez mene ovde. Ja ne želim više da se ponižavam, ne želim da pravim od sebe ono što nisam", rekao je Mladen.

Pre Mladenove odluke oglasila se i Nina Prlja, koja je konačno pokazala emocije i zaplakala.

"Bilo bi idealno da ostane, ali da ne pije, ali to se neće desiti. On je toliko glup ako izađe. Ne misli na svoju porodicu, na sebe, a zna da je kriv, jutros mi je to priznao. Biće mi teško bez Mladena, ugasiću se skroz, ali eto", rekla je Nina.

U emisiju se po prvi put uključila i Mladenova snaja Lela, koja mu je rekla da ni ne razmišlja o tome da napusti najpopularniju vilu na Balkanu.

"Ne postoje druge stvari, samo zbog jedne stvari si došao tu, Nerviramo se zbog tebe, Ti si sam dovoljno jak da stigneš do kraja, ti moraš da radiš ono što je najbolje za tebe, a ne za druge. Nemamo ništa protiv Nine, ali ti moraš da gledaš sebe", rekla je Lela.

Mladen i Nina su seli u dvorište i odlučili da popričaju nasamo pre konačne Mladenove odluke.

"Želiš da izađeš pa da me drugi teši? Ja ti obećavam da će se to desiti ako odeš", rekla je Nina.

Nakon emisije dugo su razgovarali u dvorištu, Mladen je tada obećao Nini da će definitivno prestati da pije, ona njemu da će promeniti sve što mu sveta, a onda mu dala svoju ruku.

Taj potez je izgleda dosta uticao i na Mladena, koji je sada veoma blizu odluke da ipak ostane u vili.

Komentari (7)

goran

11.04.2018 21:39

ponizio si se onda kada si je pljunuo u lice. to posten momak ne radi. zamisli da to neko tvojoj sestri uradi.

kosta

12.04.2018 09:04

pocem favorit svaki dan pijan celo vreme vrsio nasilje nad ninom patoloski lazov.

TANJA

12.04.2018 10:44

IGRA U PARIVIMA.DANAS JEDAN IZADJE IZBACE GA.ZA PAR DANA GA VRATE I TAKO VRTE ISTU PRICU.NEMA JASNIH I RIGOROZNIH PRAVILA.IZBACI UKUCANINA PUNLIKA.ONI GA ZA PAR DANA VRATE.

zoki

12.04.2018 12:30

Idi Igumana nebrini se za manastir Bez tebe ili sa tobom isto nam je... samo idi. A da,povedi i nju i verite se... srecno

kum

12.04.2018 17:50

posa je na splav da mu vita nadje djevojku.

dr. Sonja Savic

12.04.2018 17:59

VULETIĆ momak bez stava, obraza i karaktera. Najvulgarnije si vredjao svoju devojku i najveću ljubav Ninu, pljuvao je, psovao nju i njenu porodicu, kleo se 300x da je nikad u životu nečeš hteti ali već nakom 3 minuta uvlačio joj si se u gu*u?! Haloooo, momak imaš li ti obraza? Piješ alkoholičar 24h, hvališ (LAŽEŠ) da možeš imati svaku devojku, da si fizički najaći, itd, itd. Najbolje da si otišao (ali vratit če te 300%), dosadio si Bogu i narodu sa LAŽNIM hvalisanjem i bednom glumom.

zoki

13.04.2018 06:31

Najnovija vest. Vratili se,zajedno...