Slavoljub Muslin
Twitter: FS Srbije
Slavoljub Muslin

Twitter: FS Srbije

Slavoljub Muslin, Foto: Twitter: FS Srbije

Muslin ima stoprocentan učinak na klupi "orlova". U dve kontrolne utakmice od kako je selektor Srbije, reprezentacija je oba puta trijumfovala. Mnogi su ga već videli kao Mesiju srpskog fudbala, ali kako sam ističe, ima još mnogo da se radi, a vreme će pokazati rezultatuloženog truda.

- Izraelci imaju jako dobar tim. Utakmica je bila prilično ujednačena. Igrali smo u kombinovanom sastavu, a od samog starta šansu sam dao mlađima kako bi im probio psihološku barijeru. Imali smo, doduše, malih problema kod izjednačujućeg gola, ali smo ih i mi postizali kada je bilo potrebno i zasluženo pobedili - istakao je Muslin za RTS, neposredno posle večerašnjeg trijumfa.

Na pitanje da li su mu se posle dve utakmice misli iskristalisale i ima li već sada viziju ko bi od ovih igrača mogao da bude uzdanica u pohodu ka Mondijalu u Rusiji, Muslin je istakao da fali još dosta rada, kao i nekoliko fudbalera.

- Fali nam nekoliko igrača na sredini terena, radićemo na tome, ali važno je da nastavimo dobro da radimo i da pobeđujemo - jasan je bio selektor Srbije.

Naredni meč "orlovi" će igrati 5. juna u Monte Karlu protiv, na papiru jače selekcije od Izreala i Kipra, reprezentacije Rusije.

- Biće teška utakmica. Rusima je ovo generalna proba pred Evropsko prvenstvo, a naši momci su umorni. Odigrali su dva meča za nedelju dana, tako da svašta može da se očekuje, ali nadam se najboljem - zaključio je Muslin.