Ružić i Vokri
twitter
Ružić i Vokri

Alo!

Ružić i Vokri, Foto: Alo!

Još čudniji je tajming koji je Ružić odabrao za objavu ove fotografije, pošto je samo nekoliko sati pre toga srpska diplomatija, sa njegovim partijskim šefom Ivicom Dačićem na čelu, pokušavala da ospori prijem Kosova u UEFA. Za beogradski susret dva partizanovca iz 2014. godine se znalo, ali mediji nisu obratili posebnu pažnju na Ružićevu posetu Vokriju u nepriznatom savezu Kosova u Prištini.

- U čemu je poenta, otkud baš sad da podržite Vokrija?
- Ja podržavam sport, a prijatelja i poznanika se nikada ne odričem, niti ih se stidim.

- Sve je to OK, ali zar ne mislite da ste odabrali delikatan trenutak i da sve deluje kao provokacija?
- A koji bi to trenutak trebalo da bude za ovakvu objavu nego baš ovaj? Kad već insistirate, reći ću vam, imao sam informaciju da će te fotografije, koje postoje odranije, biti objavljene na internetu i da će se ići u pravcu zloupotrebe u političke svrhe.

Ružić u poseti  Vokriju u Prištini

twitter

Ružić u poseti Vokriju u Prištini, Foto: twitter

- Ko je to hteo da vas diskredituje zbog susreta sa Vokrijem?
- Nije važno... Fadilj je legenda Partizana i to su nam teme za razgovor. Ovo jeste hipersenzitivno političko pitanje, ali ako težimo normalnoj i pristojnoj Srbiji, normalnom i pristojnom regionu, onda se okrenimo budućnosti i budimo normalni i pristojni.

- Da li se Ivici Dačiću čini prikladnim vaša objava na Tviteru?
- Prikladno ili ne, ja podržavam Dačića u svemu što je uradio za Srbiju i u borbi koja se ticala političke odluke u vezi sa UEFA. Dačić je pokazao da je pravi borac i da je za Srbiju odneo mnogo pobeda čuvajući kolevku, a jasno sam stavio do znanja da politički ne podržavam odluku UEFA. Nije bilo reakcije Ivice Dačića na ovu moju fotografiju i komentar u vezi sa Fadiljom Vokrijem.

- Možemo li vas očekivati na nekoj utakmici Kosova?
- Sa Vokrijem se čujem redovno, ali nikada ne bih odstupao od državne politike i onoga što jeste stav države dok se stvari ne unormale, a nadam se da hoće. Ne bih pravio tu vrstu političke provokacije.

Ružić i Mikić

twiter

Ružić i Mikić, Foto: twiter

 

Igor i Fadilj nisu isto

- Možemo li i u ovom slučaju da očekujemo izmenu vašeg komentara ili povlačenje fotografije sa Tviter naloga, kao što ste učinili posle susreta sa Igorom Mikićem, čovekom koji je javno vređao premijera Aleksandra Vučića posle meča Srbija - Albanija?

- Te stvari nisu poredive.

Komentari (20)

НИКО И НИШТА

05.05.2016 08:15

Не могу да верујем. Ја сам са Космета,протеран 1999 године.Нисам продао кућу,,опљачкали су спалили и до темеља порушили нашу кућу и наше споменике.Почели су и да откопавају мртве и да им кости растурају.Колико си ти бестидниче помогао српској деци са Косова. Имам три сина који не раде .Чија је ово земља? Имаш ли образ.Зашто не продаш или поклониш стан Косову, за амбасаду у Београду, Косово сте ви признали Бриселским споразумом.Бог ће вам судити,издајници.

Bilja

05.05.2016 08:25

Dačić je lopina, ali ovaj Ružić ga je zeznuo. Nije gadljiv ni na pare albanskih narkodilera....sjajan potencijal za budućost Srbije. Sramota!

Srbin

05.05.2016 08:33

Velika vecina SPSovaca su izdajice!!!

Томислав Илић

05.05.2016 08:33

Још је много партизана ,али ко их ј..е.

nebojsa

05.05.2016 09:10

Kakvo nista od coveka.

KLIKERAS

05.05.2016 12:01

@nebojsa - za Korisnika nebojsa. Kamo srece da u Srbiji ima barem 2 miluna takvih "neradnika" kao sto je Ruzic, ili mozda si ti krenuo od samog sebe. Ne vole srbijance da se nista ama bas nista ne govori dobro za druge nacije. NEBESKI NAROD, koji je spao u podrum.

Ристић Милан

05.05.2016 10:14

И "ово"се бави политиком и учествује у одлучивањуо будућности Србије. Има ли "ово"родитеље а ако нема што се лидер његове странке не позабави васпитавањем партијског подмладка јер данас-сутра ће "ово" да буде лидер странке чим скупи довољно љубитеља "фудбала" оде Ивица у Москву са или без коферчета а "ово"ће да буде лидер странке и представник земље Србије.

mane

05.05.2016 10:23

Branko Ružić, najveći, spletkaroš, neradnik i neznalica po svim pitanjima, željan publiciteta i mediske pažnje, zbog svega toga lupeta gluposti da se čovek naježi (nevezano za Vokrija).

Daca

05.05.2016 11:46

@mane - Svaka cast za komentar . Perfidno rusenje Dacica preko ovog cirkuzanta Ruzica. Toliko proteziranje i svakodnevni tekstovi o Branku vredjaju intelegenciju. Sta je sledece ? Citacemo sta je Bane jeo ?

ruža

05.05.2016 11:01

Kad god se Ivica približi Vučiću (iz lične koristi), sledi Ružićev faul (s ledja), jer "đe sam ja u toj vašoj priči"

sale988

05.05.2016 12:33

NIŠTA ČUDNO ... ISTORIJA U KOJOJ POČRV OD MILOŠEVIĆA SVAKO IMA SVOGA DAČIĆA !!!

Ivan

06.05.2016 00:09

@sale988 - Ma mozete samo da ga mrzite iskompleksirani napredni botovi. Iskreno mnogo vas boli sto jedini na smekerski nacin kaze vasem sefu sta misli. Naravno na njemu svojstven nacin! SMEKERSKI!!!RUZIC NAJACI!!!

Ćikula

05.05.2016 14:49

Eto vam ga sajdzija, Ruzic, sve ce srpsko prodati za pare. Samo pare, pare i pare.

dejan

05.05.2016 17:01

ruzicu eto ti i vokri i njegova legendarnost jsd eto ti i jsd,i sve to ponesi u tiranu,,,sramota kako te nije stid majki koje su izgubile svoje najmilije dabi se ti mogao zajebavati,,,

sole

05.05.2016 17:21

po komentarima ni Vucic ne bi smeo da se rukuje i pregovara sa Tacijem.Mi Srbi smo sami krivi za Kosovo.jesu li Srbi 60-tih-70-tih godina na Kosovu prodavali udzerice i imovinu siptarima za stotine,stotine hiljada maraka i naseljavali se u okolini Beograda,Smedereva,Kraljeva i .....Molim ko nam je kriv

steva

06.05.2016 00:18

@sole - Prestanite vise sa povrsnim komentarima o tome kako su Srbi prodavali imovinu. U Krajini mnoga mesta su imala naseljenost od preko 95 % srpskog zivlja a Srbi su bili konstutitivan narod, pa to nije bio dovoljan razlog da se spreci etnicko ciscenje i potpun nestanak jednog naroda sa tih prostora. Ovde ocigledno ne vazi toliko poznata uzrecica pametnjakovica medju Srbima - cije ovce, njegova i planina.

donkihot

05.05.2016 17:48

Kad sam rekao u mom komentaru da je Vokri stalno u Beogradu, Vi niste hteli da objavite komentar. Sve ovo oko tuzbe zbog prijema Kosova u UEFA, je predstava za narod. Sve ima svoju cenu, Sve je na prodaju. Sve ovo zbog relaksacije.

rajka

05.05.2016 23:39

Ruzicu,nije li te sram,majki sestara,zena srpkinja, zavijenim crnim maramama za svojim najmilijima Svaka ti cast

dragan1414

05.05.2016 23:56

Sta ima veze sto se slikao sa covekom?

sasa stankocic

06.05.2016 08:24

Svakako, Vokri je bio istaknuti fudbaler "Partizana" i za to je bio dobro plaćen i ujedno mu je bila odskočna daska za potpisivanje inostranog ugovora. Dakle nitko mu ništa ne duguje, a to što je Ružić imao privatne aranžmane sa Vokrijem, dovoljno govori o njemu. Zarad svojeg interesa prodao bi i vlastitu zemlju. Toliko o patriotizmu Dačičevih socijalista.