Ilija Belošević (skroz levo)
Profimedia
Ilija Belošević (skroz levo)

Profimedia

Ilija Belošević (skroz levo), Foto: Profimedia

Jedan od najboljih srpskih sudija trebalo je da sudi duel između turskog i grčkog predstavnika, ali je u međuvremenu izbrisan sa liste delegiranih sudija.

Razloga za to, jesu greške koje je Belošević napravio u završnici trećeg meča između Baskonije i moskovskog CSKA, kada je tri sekunde pre kraja, pri vođstvu CSKA 90:88 Šejn Larkin fauliran u šutu za tri ali reakcije arbitara nije bilo pa je "Armija" slavila.

- Bio je čist faul. Imamo zvezdu u timu koja se ne poštuje na isti način kao neke druge, svirali su mu dva brza prekršaja i ohladio se. Moramo to da kažemo jer je uticalo na utakmicu - rekao je trener Baskonije Sito Alonso posle meča.

Utakmica između Efesa i Olimpijakosa igra se u petak od 20.15, a Iliju Beloševića zameniće njegov kolega iz Ukrajine Boris Rižik.

 

Komentari (2)

Ratko

27.04.2017 20:47

A kad u sred Srbije tj u Beograd pokradu sudije ocigledno KKCZ onda nema kazni za sudije gde se igra strasna kosarka. Pazi zamenio fa ukrainac pa oni i neznaju sta je kosarka a ne da sude evroligaske utakmice. Kaznjavajte samo Srpske klubove i sudije to vam ide od ruke.

Sindicic

27.04.2017 21:03

I Zvezdu je onaj slovenac pokrao protiv Olimpijakosa pa nikom nista ... dole EU dvostruki standardi