Evro
Zoran Ilić
Evro

Zoran Ilić

Evro, Foto: Zoran Ilić

Sa navedenim se slažu i naši ekonomisti, ali upozoravaju da nijedna valuta nije sigurna. Ekonomista Ljubomir Madžar potvrđuje za naš list da je evro u krizi i da se ne zna šta će se dešavati na evropskoj monetarnoj pozornici.

 

- Ni sam nisam siguran da li će evro propasti, ali i dalje štedim u evrima. Nastavljam da verujem da neće. Danas, za koju god valutu da se opredelite, rizik se ne može izbeći. Kad bi neko unapred pouzdano znao šta će se dešavati, postao bi milioner - ističe Madžar.
Profesor ekonomije Mlađen Kovačević tvrdi da je veliko pitanje šta će se dogoditi sa evrom i EU.

- Ni druge valute, kao što su dolar, švajcarski franak ili dinar, nisu ništa sigurnije. Može se desiti da štedite u dinarima, pa da za godinu dana budete na gibitku - upozorava on.

Save

Komentari (3)

Feniks1

19.10.2016 10:23

Kupujte srebro 99.99 posto . Velike zemlje , banke i bogatasi kupuju na tone . Bez srebra se ne moze puno stvari napraviti . A uvijek ga mozete prodati . Trenutno se cijena srebra i zlata drzi vjestacki na minimumu , da bi se akumulirao . Fizicko srebro je povezano sa stock opcijama u papiru i tako se manipulise . Ali sa papirom od vrijednosti ne mozes praviti proizvode koji ljudi trose .

Marija Terezija

19.10.2016 10:49

Štednja u dinarima,ha,ha,ha...pola Srbije nema ni dinara da preživi,a kamoli uštedi,eto mogli bismo uštedeti koji par Jorgovankinih naočara u stranoj ili domaćoj valuti....Savet,kupujte naočare u optici kakve ima Jorgvanka Tabaković,pa joj prodajte ako dinar propadne,a sada je jako jak i stabilan,ha.ha.ha...

Pedja

19.10.2016 11:39

Paznju mi je privukla recenica "stedim u evrima". Vise od 90% populacije Srbije nema para da pregura mesec a doticni gospodin ima da stavi u na stednju malo parica. I to ekonomista po zanimanju. Interesantno.