Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

Ovan

Impulsivni ste i reagujete na ono što osećate u trenutku, bez razmišljanja o mogućim posledicama. Ne želite sebi da kvarite doživljaj. Volite taj osećaj da nešto počinje, da se zaljubljujete, da treperite. Govorite sebi da treba da se opametite, ali nije do pameti. Neke sklonosti su zapisane u zvezdama, a to baš i nije za utehu.  Usredsređeni ste na sebe, pa ne proecenjujete partnera. Zato privlačite muškarce koji ne žele ozbiljnu vezu, ali vam pružaju uzbuđenje i osećaj avanture koji vam se sviđa.

Bik

Niste tip koji ima površne veze i koji se često i prolazno zaljubljuje. Kad neko jednom uđe u vaš emotivni prostor, vaša naklonost prema njemu traje godinama. Nije važno kako vas tretira, vi ste svoje srce poklonili i ubeđeni ste da je on ljubav vašeg života. Svako koga sretnete može da bude neko poseban, ako date sebi vremena da birate.

Blizanci 

Društveni ste i lako vam je da upoznate razne zanimljive osobe, potencijalne partnere. I pošto volite raznolikost, privući će vas nešto novo i potpuno različito od vas, a radoznalost će vas navesti da otkrijete šta to novo možete da doživite i otkrijete. Zbog toga često gubite vreme sa nekompatibilnim tipovima, dok ne otkrijete da razlike nisu podsticajne, nego predstavljaju prepreku.

Rak

Željni ste ljubavi na prvi pogled, želite bajku i toliko ste rešeni u tome, da ste spremni da izmislite veliku ljubav. Više volite ideju ljubavi, nego bilo kog konkretnog muškarca. Ako želite realnu vezu, morate da naučiti da budete strpljivi i da date sebi šansu da nekoga zavolite zbog njega samog.

Lav

Znate da možete da imate koga god poželite i zato birate najlepšeg i najzgodnijeg, uživajući u osećanju trijumfa. Da li ste površni? Na to pitanje sami sebi treba da odgovorite.

Devica

Pošto suviše razmišljate i analizirate, vodite se logikom i birate muškarca sa kojim bi trebalo da se slažete, jer ima odgovarajuće osobine sa vašeg spiska. Ali, ljubav ne sledi vaše zamisli, jer se ne pridržava logike i racionalizacije, upravo suprotno. Onaj u koga se zaljubite, verovatno uopšte ne ispunjava vaše standarde.

Vaga

Svima dajete šansu, osim sebi. Vi reagujete na to što se nekome sviđate, zahvalni ste kad neko pokaže da želi baš vas i upuštate se u vezu, iako to nije baš vaš izbor. Umete da istrajavate uz nekog koga ne volite stvarno već zbog ljubaznosti i zahvalnosti.

Škorpija

Duboko u mračnoj strani svoje prirode vi ne verujete da zaslužujete sreću i zato birate pogrešne muškarce, koji će vam to i dokazati. Kad vas povrede, povlačite se, jer ne želite da budete ponovo povređeni. Ako želite realnu vezu, treba da shvtite da zaslužujete ljubav.

Strelac 

Optimista ste i to je obično dobra stvar. Ali kada su u pitanju veze, umesto da odmah odbacite onog ko se prema vama ne ponaša kako zaslužujete, vi se puni optimizma, bacate se na posao – da otkrijete kako stvari mogu da funkcionišu. Dok se potpuno ne iscrpite. A zatim ponovo upadate u istu zamku.

Jarac

Ne želite površne veze i ne zanimaju vas oni koji nisu stabilni i nezavisni, ali to su obično tipovi kojima niste potrebni, da bi se osećali ispunjeno i kompletno. Vi ne želite svoj život da menjate zbog nekoga i onda pronalazite one koji ne žele da ga menjaju zbog vas. Potrebno je da napravite ustupak i pronađete u sebi spremnost da se prilagođavate.

Vodolija

Kreativni ste i smatrate da je bol inspirativna i neophodna za vaše umetničke aspiracije i nadahnuće. Ne bojite se da budete povređeni, ali to je problem – uvek budete povređeni, a nadahnuće nije dovoljno da nadoknadi osećanje neispunjenosti i neuspeha u ljubavi. Realna veza možda nije jako inspirativna, ali je puna podrške i topline, koja vam je itekako potrebna.

Ribe 

Želite da vaš partner bude ujedno i vaš najbolji prijatelj, pa vam se često dešava da se zbližite sa muškarcima koje već poznajete i sa kojima imate prijateljski odnos. Ali to nije garancija da ćete funkcionisati kao par, da će se razviti nežan i romantičan odnos za kojim žudite. Umesto toga, slušaćete priče o drugim devojkama koje se vašem “prijatelju” više sviđaju. Nema potrebe da to radite sebi, tu nema sigurnosti koju tražite, piše "Wannabe Magazin".

Komentari (1)

Lavica

18.11.2016 19:36

Ima nešto I do horoskopa,ali I do vaspitanja I zivotnih okolnosti... Ja sam izgleda uvek birala pogrešne na ovaj ili onaj način. I strašno mi je žao što se sa jednim škorpionom nikad nisam razumela...ponos je odlucio sa obe strane,narocito njegove:-(