Ana Nikolić i Rasta
Facebook
Ana Nikolić i Rasta

Facebook

Ana Nikolić i Rasta, Foto: Facebook

Niko nije očekivao da će se ekscentrična Ana Nikolić udati za mirnog, upeglanog maminog sina, ali je iznenađujuće otkriće da je muža izabrala po horoskopu!

Stefan Đurić Rasta otkrio je da je njegova žena opsednuta položajem zvezda i da sve u životu radi u konsultaciji s astrolozima iz Engleske!

- Ne možeš da veruješ koliko me to izluđuje, jer ja ne verujem u horoskop - rekao je reper u intervjuu za IDJ TV, a na pitanje da li joj je astrolog rekao da je Rasta pravi čovek za nju, odgovorio je potvrdno:
- Čak je i u predskazanjima imala te neke stvari o meni! Ne mogu da verujem u to! Iz Engleske je dobila mejl, s ozbiljnim ljudima komunicira i tu stvarno pišu neke stvari o meni koje su malo skeri.

Ana sve bitne događaje, pa i trudnoću, planira po položaju zvezda.

- Kaže mi: „Sad će pun Mesec, pa sad će ovo da bude, te retro Merkur, ulazi se u ovaj period...“ To je konstantno vođenje računa o galaksiji. Ona nekako veruje u to. Možda smo jedino tu različiti, jer ja nisam sujeveran i ne mogu da verujem u te mađioničarske trikove. Znam da to nisu nadrealne stvari, takav sam tip, ali ona raspoređuje zvezde - rekao je reper.

Rasta je otkrio da će Ana i on dobiti ćerku!

- Spreman sam, jedva čekam momenat kada ću svoju ćerku uzeti u ruke - kazao je Đurić, a na pitanje da li vidi sebe kao muškarca koji bebi menja pelene, pokušao je da bude diplomata:
- Ne gledam baš to tako!

A kakva je pevačica kao trudnica?

- Njoj se jede sve! Apsolutno može da jede sve u svakom momentu, ali je zahvalna trudnica jer nema probleme, mučnine, ništa joj nije teško, ali, naravno, ne radi dok se ne porodi. Očekivao sam da će to biti neko transcedentalno stanje, neki pakao, da trudnica dobija rogove... Ljudi su me uplašili tim pričama - zaključio je Rasta.

Komentari (8)

nada

04.05.2017 21:54

A dali Ana zna engleski ???????? Koju ima skolu - hahaha

rugala se ruga...

05.05.2017 06:52

@nada - nada@ A,DA LI ti znas srpski?

IVAN

05.05.2017 08:14

@nada - Nisu mi jasni ovi mozgovi koji lupaju minuse ,znaju li koga podržavaju i čemu sluze ovakvi naslovi i tekstovi.

Vuki

05.05.2017 06:50

Jos je nije potrosio..

dragan

05.05.2017 07:55

jos samo da kupi cipele i skine opanke dzabe avioni kamiini zlato perije kad praziluk viri iz g....e

Oscar

05.05.2017 09:44

@Ivan- Provalo sam foru. Postoje bolesnici koji hrane tu svoju bolest da budu protiv . Oni uopste ne citaju o cemu se pise,samo otvore komentar i lupaju minuse od vrha do dna.Sto vise komentara to je zadovoljstvo vece..

ss

05.05.2017 09:49

Oprostite,ja i dalje ne razumem zasto je izabrala Rastu.

OOUR

05.05.2017 10:04

@ss - Pa, rek'o Merkur, Venera se slozila i eto.