Ništa bez Brene!
Dejan Briza
Ništa bez Brene!

Dejan Briza

Ništa bez Brene!, Foto: Dejan Briza

Kako saznajemo, mladi par je u ovu investiciju uložio dvesta hiljada evra, a na restoranskom meniju će se naći, kako je Prijovićeva izjavila, „baš, baš sve“.

Na otvaranje ovog elitnog restorana pre svih su došli Lepa Brena i Boba, a zatim i Žika Jakšić, Boban Rajović sa suprugom, Dragan Brajović Braja i Andreana Čekić.

Ipak, sve prisutne je začudilo što se na otvaranju nije pojavio i Filipov polubrat Stefan, koji, pored Bobe, važi za najvećeg gurmana u porodici Živojinović.

Kako bismo saznali šta je razlog Stefanovog nedolaska na ovaj događaj, pozvali smo novopečenog pevača.

- Uspavao sam se, a i sigurno je bila gužva. Bio sam ja dan ranije i mogu vam reći da izgleda svetski. I Aleksandra i Filip su vrlo sposobni i sve što rade rade najbolje, tako da mislim da će se odlično snaći u ugostiteljstvu - rekao je Stefan za „Alo!” i otkrio da su na meniju radili i njegova malenkost i Boba.

Stefan Živojinović

Instagram

Stefan Živojinović, Foto: Instagram

- Mi smo predlagali neke paste i neka jela sa patlidžanom, nadam se da su usvojili predlog. Još nisam video meni, ali valjda je sve super - rekao nam je Stefan.

Brena je na otvaranju bila raspoložena, ali ipak nije zapevala i zaigrala. Čak ni Prija nije dohvatila mikrofon, već je za muziku bio zadužen manje poznati bend, koji je sve vreme svirao strane pesme. Boba je bio veseo, pričao je sa gostima, ali su ipak domaćini Prija i Filip bili ti koji su najviše šetali od stola do stola i pričali sa gostima.

Inače, kako izvor blizak Aleksandri i Filipu otkriva za „Alo!”, par će u ovom restoranu provoditi svoje slobodno vreme, a uskoro će u njemu organizovati i proslavu.

- Aleksandra će se pobrinuti da u restoran ubaci još dekorativnih detalja, koje obožava, a uskoro će na istoj lokaciji i slaviti i rođendan.

Andreana Čekić operisala nos kod Anastasijinog hirurga

Na otvaranju restorana svi prisutni su gledali u zvezdu „Granda” Andreanu Čekić. Naime, Andreana se pojavila u javnosti prvi put nakon što je operisala nos. Čekićeva je tom prilikom otkrila i ko joj je preporučio hirurga za ovaj estetski zahvat.

- Jednog jutra sam se probudila i rekla sebi da moram da operišem nos, jer je predugačak. Nisam imala kompleks, ali sam odjednom dobila potrebu da promenim na sebi nešto čime nisam zadovoljna - rekla je pevačica.

- Ceca mi je preporučila hirurga koji je operisao Anastasiju. Vrlo sam zadovoljna njegovim radom - rekla je Andreana, koja je ovim priznanjem „ispalila” Cecinu ćerku.

Naime, Anastasija je dosad priznala samo da je stavila silokne u grudi, dok je sve ostale plastične operacije negirala. Mediji su pak pisali da je Cecina ćerka, pored nosa i grudi, operisala i usne.

Pročitajte i:

Komentari (4)

Sima dokolenac

09.09.2017 15:58

Koga briga sto nije dosao.....svasta

milos

09.09.2017 17:57

Kako se zaradjuje toliki novac u ovoj zemlji ? Da li se sve oporezuje sto se zaradi ovde ?Ko to kontrolise i ko to stvara nekakvu posebnu ,,elitu ,,? Ovo zaista smeta obicnim ljudima ovde! Nije to zavist, to je neverovanje da je to moguce u nasim uslovima ! Sta kazu nadlezni na ova pitanja ?

nada

09.09.2017 17:59

Jel ovo normalno ?

sve

09.09.2017 18:57

Ipak tu nesto ne stima. Ne trpi bas novu snajku.