Ljubav ili ne
shutterstock
Ljubav ili ne

shutterstock

Ljubav ili ne, Foto: shutterstock

OVAN
Niko ne kaže da treba da glumite da ste iz kraljevske porodice, ali vi ste u društvu toliko glasni, često i napadni i uvek raspoloženi za tabu teme da suprotan pol samo gleda kako da izbegne vaše prisustvo.

BIK
Sva romantika ovog sveta jednom Biku ne znači toliko kao jedan dobar i slastan obrok. I svako ko je u vezi sa Bikom moraće da se pomiri sa tim da će u njegovom srcu, ako ima sreće, zauzimati tek drugo mesto. Prvo pripada hrani.

BLIZANCI
Možda vi zaista želite brak, decu i miran porodičan život, ali to čovek nikad ne bi ni pretpostavio na osnovu vašeg ponašanja.

RAK
Lakše je dopreti do kamena nego do srca Raka, koji se u strahu od razočaranja stalno povlači u svoju ljušturu.

LAV
Vi od partnera imate samo jedan zahtev - da vas voli više nego što sami sebe volite. A kako ste vrhovni egocentrik horoskopa, taj uslov retko ko može da ispuni.

DEVICA
Vaša stidljivost vas toliko koči u ljubavnim igrama da niko nikad neće primetiti da vam se dopada.

VAGA
Sigurno se i vi pitate kako to da bivši partneri nisu ostali u vezi sa tako veličanstvenom osobom poput vas, a odgovor je više nego jednostavan - smučilo im se da svakodnevno gledaju kako besomučno flertujete sa svima redom.

ŠKORPIJA
Da bi veza sa vama opstala, potrebno je da vam partner dopusti da njuškate po svakom delu njegovog života, bez pogovora, a da pritom strogo pazi da ne naruši vašu intimu. I ko bi na to pristao?

STRELAC
Baš kao i Blizanci, ni vi ne odajete utisak osobe vredne poverenja.

JARAC
Toliko ste kruti da se partner pored vas stalno oseća kao da je kriv za nešto. Jer čak i ako nije, sigurno će ubrzo nešto zgrešiti.

VODOLIJA
Niko ne izgleda toliko hladno i nepristupačno kao Vodolija, čak i onda kada je smrtno zaljubljena.

RIBE
Kod Riba je glavni problem to što im se reči skoro nikad ne poklapaju sa delima. I kako im onda verovati?