Jelena Krunić
Alo!/Masanori Jošida
Jelena Krunić

Alo!/Dejan Briza

Jelena Krunić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Drami koja se odigrala u dnevnoj sobi prethodila je višednevna netrpeljivost koju gajim prema Nadeždi. Sa njom čovek ne može na drugačiji način, njen koeficijent inteligencije je jednak broju cipela koje nosi i devojka jednostavno ne kapira drugačiji jezik. Kada sam joj pre nekoliko dana objašnjavala koliko je glupa, ona mi se zahvaljivala - rekla je na početku razgovora za "Alo!" Jelena Krunić i objasnila da je musli, zapravo, bio samo povod za njenu burnu reakciju.

Jelena Krunić i Nadežda Biljić

Printscreen/TV Pink

Jelena Krunić i Nadežda Biljić, Foto: Printscreen/TV Pink

- Nadežda jednostavno nije htela da se zameri Mići, nego je imala hrabrosti samo meni da odbrusi. Zapravo, Sloba je tog dana trebalo da mi kupi hranu, ali je novac na kraju dao Nadeždi. Ona je kupila Mići musli, a onda je rekla da ja podelim hranu sa njim. Nakon toga se desilo to što se desilo. Zapravo, ta situacija nema veze sa muslijem, već sa njenom glupošću i sa tim što je osakaćena - objašnjava Krunićeva, koja se odmah po izlasku iz rijalitija na društvenim mrežama izvinila pevačici zbog nasilja, ali i produkciji Televizije "Pink".

Navijam da Kija uzme pare i auto!

Krunićeva ima visoko mišljenje o Kiji Kockar, kojoj želi da osvoji drugu nagradu.

- Ne bih volela da Kija pobedi, već bi najbolje bilo da bude druga, kako bi dobila i novac i automobil - kaže Jelena i dodaje da misli da je njena veza sa Andrijom Lazovićem prava, ali neozbiljna:

- Kija je sposobna za sve, veoma mudra i pronicljiva i bukvalno misli 300 na sat. Na početku sam bila rezervisana kada je o njoj reč, ali sam vremenom shvatila njenu ironiju i sarkazam.

- Nasilje ništa ne rešava, to je jasno svima i jednostavno sam osetila potrebu da se izvinim. Ali to ne znači da sam promenila mišljenje o Nadeždi, ona je i dalje glupa - kaže Jelena, koja je takvom silinom udarila pevačicu lice da joj je okrnjila zub.

- Ne znam šta se desilo nakon incidenta, jer su me momentalno izveli iz "Zadruge", ali sam čitala komentare da sam joj izbila zub, raskrvarila usnu, povredila ruku... - kaže plesačica.

Podsetimo, žestok obračun desio se pre dve večeri, kada je Krunićeva oborila Biljićevu na klupu, a zatim je iz sve snage udarila u lice i izbila joj zub. Povod za žestok fizički obračun bio je musli. Ubrzo potom usledilo je i pismo Velikog šefa u kojem su zadrugari obavešteni da je Jelena zbog nasilja diskvalifikovana.

Komentari (11)

Mirjana

07.03.2018 22:24

Ovo je prevrsilo svaku meru. Pa cekaj i narod misli da si ti glupa znaci gde te sretnemo treba da te samaramo. Posle svega ona nju jos i vredja. I ta prica da ona voli svog oca, devojko od ovaca bila bi ti pored oca da ga volis. Samo na sud sa njom.

smarthy

08.03.2018 06:51

@Mirjana - Hm, nanosenje teskih telesnih povreda, krvivicna prijava za nasilnicko ponasanje zar ne.....ili su ucesnici u realiti programu iznad zakona?

Boki

07.03.2018 23:21

Tebe i takve kao sto si ti podhitno u zatvor pa posle kazne na psihijatriju pa ako uspeju da te izlece u sta cisto sumnjam, na posmatranje i obavezno javljanje u stanicu milicije! Jednostavno ti bre nisi za normalan svet!!!

Kiou

08.03.2018 02:47

Ovo ne bi trebalo vise da dolazi u javnost. I onda se pitamo sta se desilo sa skolstvom, sa decom. Nasilje, psovanje, tuce, pa i gore od toga. Zasto se ne napravi neka emisija kako da se zivi ispravno, da se resavaju konflikti, motivacija za ucenje itd.

тићо

08.03.2018 04:25

То што си погрешно схватила њено захваљивање, након твоих речи да је глупа, говори о твом коефицијенту интелигенције.

buba

08.03.2018 09:01

Kakva glupa prica! Krunicka je bolesnica, zavisnik od narkotika, a njeno ponasanje je u skadu sa tim! Ovo direktno vredjanje Nadezde je sramno! Mislim da Krunicka ne bi trebalo da bude u medijima, jer salje ruznu sliku! Mislim da bi zaista trebala da potrazo pomoc, da ostane u svom selu i da bude uz oca koga toliko voli!!!

Jasar

08.03.2018 09:32

Ma i naadezda trazila dobila

Mare

08.03.2018 10:19

Krunićka nije shvatila koliko je nju Nadežda zapravo navukla. Ako je ovde neko glup onda je Krunićka numero uno. Nadežda dostojanstveno i svesno primila primitivni udarac i mudro ostala nepomična, bez reakcije, duboko svesna da je Krunićka sebi presudila i samu sebe izbacila iz rijalitija. Pametno. Navukao je nju i Đekson pa je šutnuo ko krpu. I sad ona priča o tome kako je neko glup. E devojko, ženo....ili šta si već. A došla si u rijaliti da zaradiš za bolesnog oca. STIDI SE SVOJIH GODINA.

goga

08.03.2018 10:22

Nadam se da je tuzilastvo upoznato sa ovim nasiljem i da ce u skaldu sa vazecim zakonima postupiti i primerno kazniti nasilnicu a i po potrebi uputiti je na ocigledno nuzno lecenje!

gorgonzola

08.03.2018 11:45

@goga - Hoće, hoće kao što su kaznili onu bosansku tzv hrvaticu Slađanu koja je isto uživo u Parovima prebija Golubovicevu. Nebitno je ko je kome simpatičan ili ne ali dvostruki arsini su još gadniji od samog nasilja.

Rtzu

08.03.2018 10:37

Kada budemo shvatili da mi sami doprinosimo nasilju time što gledamo rijaliti programe,što čitamo gadosti po novinama,komentarišemo,podržavamo ili osuđujemo ...onda će nam možda biti lakše, a ne bolje. Nije kriva ni nasilnica Jelena zato što je tako odgajana.Krivi smo mi,koji smo dozvolili da jedan čovek, na nacionalnu televiziju,koja je nažalost postala nacionalna, dovede likove kojima treba stručna psihijatrijska pomoć.Deca na žalost gledaju nasilje,slusaju ružne reči vređanje....