Novak Jelena Đoković
Facebook/Novak Đoković
Novak Jelena Đoković
Novak Jelena Đoković, Foto: Facebook/Novak Đoković

 

Nole je više puta do sada istakao da je njegova porodica, konkretno supruga Jelena i sin Stefan, najzaslužniji za sve ove uspehe i da u njima svakodnevno pronalazi inspiraciju.

Razmenjivanje nežnosti nije izostalo ni na kraju poslednjeg teniskog turnira u ovoj godini.

Najpre je Novak na svom Instagramu postavio fotografiju na kojoj on i Jelena simpatično poziraju pored pehara namenjenom osvajaču mastersa u Londonu.

- Hvala ti, moja predivna ženo, za to što me inspirišeš svakog dana. Učinila si mi ovu godinu najboljom u životu - napisao je svetski reket broj jedan, u opisu ove fotke.

 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 22, 2015 at 2:18pm PST

 

Nešto kasnije, oglasila se i gospođa Đoković, koja je na Tviter profilu napisala:

- Veoma sam srećna. Sezona je gotova, sezona je gotova. I to kakva sezona. Jedanaest meseci, jedanaest pobeda.

 Na rang listi najboljih tenisera sveta objavljenoj posle Londona, Đoković ima neverovatnih 16.685 bodova, što je skoro za osam hiljada više u odnosu na "prvu pratilju" Endija Mareja, koji je sakupio 8.670 poena.

Komentari (3)

milorad

23.11.2015 21:25

Postovani, zelim Vam ukazati da NISAM do sada naisao na nista slicno da se u VAS OD BANERA i reklama po coskovima gore dole,levo desno NISTA nevidi! Stvarno ste za zabrinuti se.

Dragomir

24.11.2015 20:02

@milorad - милораде,нисмо дужни да читамо твој глупави коментар писан на азбуци подмуклих енглеза?Ни сам не би могао да објаснис ста си написао?Не процитах никада несто глупавије?Ти као да си лево,десно,горе или доле.Није интернет за свакога.Нађи неког основца да ти инсталира обе српске азбуке?

Ana

24.11.2015 08:49

Iskreno se nadam da će odoleti svim iskušenjima. Čovek je ništa kad izgubi ljubav i porodicu. Zato Nole, samo napred i čuvaj i voli svoju ženu i porodicu, jer te to čini tako dobrim čovekom a onda i teniserom. Ljubav pobeđuje sve! Sve čestitke!