zima led nevreme snežna oluja sneg vremenska prognoza
Tanjug/AP
zima led nevreme snežna oluja sneg vremenska prognoza

Tanjug/AP

Ilustracija: AP

- Sve šok do šoka! Ko bi očekivao da zimi bude snega?! I da temperautra ide u minus?! I da ima ledene kiše, leda i poledice?! I da duva hladan vetar?! I da je sve to, ako se samo malo prisetimo, smešno u odnosu na one zime od pre, recimom, 30 ili 40 godina, kada je temperatura bila kudikamo niža, a sneg padao skoro svakog dana?! Dakle, do kraja zime će biti bolje nego tada. A što se leta tiče, pripremite se za nove šokove... Očekuju se visoke temperature, povremeni letnji pljuskovi i ponekad grad. Dakle, sve ono što vas svakog leta iznenadi, kao da ste se rodili u aprilu ili maju te godine - navodi se, između ostalkog, u saopštenju meteorologa.

UH, DOBRO JE!

Srbima laknulo zbog kontramera EU prema SAD!

Sreća

Profimedia.rs

Ilustracija: Profimedia.rs

Evropska unija priprema mere protiv američkih firmi i robnih marki jer je predsednik Donald Tramp najavio taksu na uvoz čelika i aluminijuma u SAD. Zbog toga je predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker najavio kontramere EU, a nakon što je saopštio na koju robu će se one odnositi, građanima Srbije kolektivno je pao kamen sa srca!

Junker je, naime, najavio da bi kontramere mogle biti vezane za prava uvoza američkih proizvoda, među kojima su motocikli "Harli Dejvidson", američki viski i farmerke "Levis". Ova najava izazvala je oduševljenje kod građana Srbije, saopštilo je Udruženje potrošača američke robe u Srbiji.

- Dobro je! "Harlija" zbog cene ovde retko ko da vozi, a i više volimo škotski viski od burbona, iako nam je domaća rakija na ubedljivo prvom mestu. Malu trzavicu izazvalo je pominjanje "Leviski", ali srećom ta moda je prošla osamdesetih i devedesetih godina, pa sada prvenstveno pazarimo novopazarski džins. Zamislite da su te godine, pa da nam neko ukine "Levisice"?! Pa sigurno bismo se međusobno poklali, kao što smo i uradili onomad, ali iz drugih pobuda. Dakle, kako je moglo da bude, ovo je super - saopštilo je ovo Udruženje.

NESPORTSKO PONAŠANJE

FSS tuži UEFA Borusiju i Verder!

Fudbalski savez Srbije FSS Logo

fss.rs

Ilustracija, Foto: fss.rs

Fudbalski savez Srbije odlučio je, da UEFA tuži bundesligače Borusiju iz Menhengladbala i Verder iz Bremena, i to zbog nesportskog ponašanja!

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, kap koja je prelila čašu bila je utakmica između ta dva tima, koja je u petak po lošem vremenu i snegu, odigrana na "Borusija parku, a koja je završena rezultatom 2:2.

- Kakvo je ovo ponašanje?! Ko je još video da se po kijametu daje toliko golova?! Ovo su uradili namerno, ne bi li našim prvoligašima nabili komplekse! E, neće moći! Tužižemo ih UEFA zbog nesportskog ponašanja, pa ima da se posle češu i gde ih nikada nije svrbelo - otklriva za "Alo!" izvor iz vrha FSS.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!