Luka Lazukić i Nataša Bekvalac
Milan Lučić
Nataša Bekvalac

E-Stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-Stock

IT stručnjak nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena nahvatala u prevari, a poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su inicijalna kapisla da Bekvlačeva traži objašnjenje od supruga. Kako nije mogao da se opravda, Lazukić je udario Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Luka Lazukić

Katarina Mihailović

Luka Lazukić, Foto: Katarina Mihailović

Kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, Luka duguje sumu od oko 50.000 evra raznim ljudima po Beogradu, a zbog toga je došlo do svađe sa Natašom, nekoliko dana pred fizički kontakt. Naime, pevačica je saznala da Lazukić ima ozbiljne dugove, pa su se pred Uskrs zbog toga i posvađali. Prema novim saznanjima „Alo!“, Luka je pre nekoliko meseci prodao stan na Novom Beogradu, koji je bio u njegovom vlasništvu, a kako saznajemo, Nataša o tome nije imala pojma.

- Ona tek sad shvata koliko zapravo nije ni poznavala svog muža. Isplivale se neke priče za koje ona prvi put čuje. Koliko znam, Nataša nije imala pojma da Luka uopšte poseduje taj stan na Novom Beogradu - kaže izvor blizak Lazukiću za „Alo!“ i dodaje:
- Kada je shvatio da se dugovi nagomilavaju, morao je nešto pod hitno da uradi.

Nataši nije govorio da ima ozbiljnih finansijskih problema, niti je ona doskoro bila upućena u te priče. On je pre nekoliko meseci rešio da proda stan u Novom Beogradu da bi se nekako iščupao iz finansijskih problema. Nikome nije govorio da je to uradio, pa mislim da ni njegovi roditelji nisu upućeni u celu priču - otkriva naš izvor.

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac

Milan Lučić

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac, Foto: Milan Lučić

S druge strane, pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je preko godinu dana živela sa čovekom koji je nasilnik.

- Ona je tek sad u velikom šoku. Bukvalno ne zna šta je snašlo. Trudi se da niko ne vidi njenu tugu, ali u sebi umire. Verovala je čoveku za kojeg je mislila da će uz nju biti do kraja života. Uvek je govorila kako je našla svoju idealnu polovinu i svi su verovali da će tako zaista i biti - kaže naš izvor i dodaje:

- Nataša je sada fokusirana isključivo na ćerke Katju i Hanu i pokušava da ostane pribrana. Jedno je sigurno, ona mu neće oprostiti ovo što je uradio - dodaje izvor za „Alo!“.

 Pročitajte još:

 

Komentari (11)

Сараџогла

17.04.2018 08:08

Код нас сељака ти није тако.Ако упознаш партнера који није из села ти твога ангажујеш тетке и стрине да све провере.И добијеш све на тацни.Чак и колико зуба има!Тако је мене проверила моја сељанка са којом газим пету деценију брака.И када ми је установљен добар пендингре ја сам одмах будућем тасту затражио у мираз НАЈНОВИЈИ ОПЕЛ! Добих два само да је водим.После сам купио и трећи.Ето,ми сељаци волемо да се 'фалимо.

Pedja971

17.04.2018 10:31

@ Сараџогла - Fantastičan si. Bravo majstore. Malo zastarelo ali vrlo pametno. I danas bi trebalo tako raditi.

Bojana

17.04.2018 08:25

Kad bi mu ovo oprostila, sledeći naslov bi bio opet u krimi hronici. Ne daj Bože. Žene naučite se nečemu. Kada shvatite da ste u vezi sa budalom koja je u stanju da bude nasilna prema ženi, odmah bežite. Nema opravdanja. Nema popravke kod takvih. Zbogom i to je to! Najbolje je da se nikada ne dovedete u tu situaciju, ne letite za novcem, slavom...idite glavom.

Zolao

17.04.2018 11:27

@Bojana - Nisi primetila da je sa svakim mužem bila u dobru i svakog ostavila kad mu je pošlo po zlu. Svi su je varali.....

Ciga

17.04.2018 12:29

@Bojana - A da se vi zene malo uzete u pamet?sta kazes gospodjo na to?da malo batalis karmini telefoni i slikanje a da malo vise drzite varljacu peglu metlu.cim imate slobodno vreme pravu se slike.ode gospodja obuce se nasminka i pravi sliku na terasu.muz radi deca ko zna gde,rucak nema a zena se selfise.i ova moja isto dok mi ne pukne film.

Makiii

17.04.2018 11:17

Za dve sedmice je Nata u provodu...sa nekim ko ima love ..i opet ista prica za godinu dana..molim vas ..brutalno prebijena..jel vi uopste znate to..kad ke takav razvod i cao...znala je ona i pre..

Nino

17.04.2018 12:20

Sada ona ništa ne zna i o ničemu pojmanema. Kako da ne. Kad trebaju da se vrate dugovi, onda se pojma nema.

nedjo

17.04.2018 18:08

jako fin gospodin

oxkx

17.04.2018 19:35

A do skoro on je bio it strucnjak ludilo ovo ono.

pera

18.04.2018 05:58

@oxkx - On je stručnjak do mojega.

TANJA

17.04.2018 20:26

STAN JE NJEGOVA POSEBNA IMOVINA.STECENA PRE BRAKA.IMA PRAVO DA URADI STA ZELI.NIKOM NIJE DUZAN DA PODNOSI IZVESTAJ DA IMA STAN I DA GA JE PRODAO DA VRATI DUGOVE.NIJE BIO U BRAKU DA BI SUPRUZI REKAO STA JE URADIO.SVE JE BILO PRE BRAKA I IRELEVANTNO JE BILO DA SE IZNOSI POSLE STUPANJA U BRAK.KO ZNA I ONA NJEMU NJIJE REKLA.DAL JOJ JE BIVSI MUZ DAO STAN.NOVAC...