Aleksandra Prijović
Alo!/Ana Paunković
Aleksandra Prijović

Ana Paunković

Aleksandra Prijović, Foto: Ana Paunković

No kada smo se sa njom našli licem u lice na njenom nastupu u „Gotiku”, nije mogla da izbegne odgovor, s obzirom na to da je promena na njenom licu vidna.

Pevačica je bila revoltirana zbog toga što smo objavili da se podvrgla estetskom zahvatu, ali je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

- Rekla sam sebi da priču koja je izašla u vašim novinama neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala - započela je Prijovićeva svoje izlaganje za „Alo!”.

- Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem - rekla je Aleksandra i time potvrdila ekskluzivno pisanje „Alo!” da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Aleksandra Prijović

Ana Paunković

Aleksandra Prijović, Foto: Ana Paunković

Iako se u poslednje vreme sve češće spekuliše kako Aleksandra i Filip više nisu zajedno, ta priča je pala u vodu kada se on pojavio na njenom nastupu. Ipak, podrška ostalih Živojinovića je izostala.

- Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali sa Brenom za Beč, jer ona tamo ima koncert - rekla nam je Aleksandra.

Za doček nastupa u Gotiku

Folk pevačica Aleksandra Prijović, koja je nedavno objavila svoj prvi album i njime oborila sve rekorde slušanosti, otkrila je za „Alo!” da će svoje fanove za Novu godinu obradovati nastupom u najpopularnijem klubu u Beogradu.

- Za doček sam u „Gotiku” i veoma se radujem druženju sa beogradskom publikom, dok ću za reprizu dočeka nastupiti na Kopaoniku - rekla je Aleksandra za „Alo!”.

Pevačica tvrdi da u životu nema nekih velikih želja, ali priznaje da bi i te kako volela da joj se jedna ostvari.

- Iskrena da budem, najviše bih volela da mi se ostvari jedna i najveća. Volela bih da moja porodica, tačnije tata, mama, baka i deka dođu da žive u Beograd. I to negde blizu mene. Zaista mi puno nedostaju - kaže Aleksandra, koja, uprkos ljubavi koju dobija od svog partnera i njegove porodice, ipak želi da joj njeni budu blizu.

- Eto, to je moja neostvarena želja, ali verujem da će se i to ostvariti jednog dana, s obzirom na to koliko mi svi oni nedostaju - kaže Aleksandra.

Kada smo je pitali da li ima neku posebnu želju od Filipa za Novu godinu, uz osmeh nam je rekla:

- Meni je najvažnije da je on pored mene - kaže Prijovićeva.

Komentari (3)

Sanja

12.11.2017 09:23

Posle silikonskih usta, silikonskih grudi, vestackih zubi, istetoviranih obrva je dosao red na nos. Sledece je silikonsko dupe. Sve ste iste kao preslikane ali pobedice prirodna lepota a ne plastika

zagondzija

12.11.2017 11:51

al mala Cecu kopira u svakom pogledu

Mtm

12.11.2017 20:11

Dokle vise da dolaze u Beograd?