Ana Brnabić
Alo!/Dejan Briza
Ana Brnabić

Alo!/Dejan Briza

Ana Brnabić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Naime, iako je na pres konferenciji u ime Predsedništva BiH govorio predsedavajući Dragan Čović, Izetbegović je na samom kraju konferencije "upao" Čoviću u reč, rekavši da "mora nešto da pojasni", u vezi sa tim da će, kako je rečeno, spoljna politika Sarajeva u vezi sa otvorenim unutrašnjim pitanjima Srbije, biti prilagođavana stavovima Beograda i naveo da će međunarodnu politiku BIH voditi Predsedništvo. 

Upitana kako gleda na taj potez Izetbegovića, Branbić nije želela da ga komentariše, jer nije, kaže, bila na samoj pres konferenciji.

"Pitala sam ih kako im je prošla pres konferencija, imali su različite poglede na nju. Bakir je rekao da nikad nije dosadno, tako da je to njihov pogled na stvari, a ja u ovom trenutku nemam mišljenje o tome", rekla je Brnabić.

Sa Predsedništvom BiH o ekonomskim temama

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sastanak sa članovima Predsedništva BiH bio dobar, te da je sa njima razgovarala pre svega o ekonomskim temama. "Na sastancima pre podne su pokrivene neke teže političke teme, koje se, pre svega tiču granica. Sastanak je bio dobar, za mene je bila dobra atmosfera, posebno što je ispraćena lepom vesti (o odluci da sedište stalnog sekretarijata Transportne zajednice Z. Balkana bude u Beogradu)", rekla je Brnabić novinarima. Ona je dodala da je zahvalila gostima iz BiH na podršci, jer su nam, kako je rekla, oni prvi dali pismo podrške za kandidaturu. "To su načini kako pokazujemo u regionu da smo ozbiljni, da nam ne treba za sve što radimo EU da bismo se dogovorili", rekla je Brnabić.

 

Komentari (4)

jelena kovacevic

06.12.2017 16:19

nebi lose bilo zbog medjunarodnih odnosa da bozo vreco udajom postane nasa srpska snajka.doktorka je vasa ljubav ali zarad srbije i njenog napretka buducnosti vredi se zrtvovati.napomena bozo vreco focak time i drzavljanin nase srpske.w

zora vukasinovic

06.12.2017 20:05

@jelena kovacevic - predlog jelene nije za odbaciti.nije losa ideja a dobili bi i bebu mozda dvojke bez surogat majke.molbu za usvajanje djece nebi pisali.nasa crkva bi se slozila jer vjencanja sa plavusom nece biti vec s mrkaljom od bosne foce i srpske.

ma idi bre

06.12.2017 18:01

ma Mani me Bozi Vreco, koji je on deformititet. Pevanje na stranu, ali stil, ponasanje, foliranje, ..., pevanje necega sto je bar meni prevazidjeno. Pa to je mozda slusao moj deda. A danas ima toliko bolje muzike, da me je sramota sta se danas popularise da je dobro samo zato sto je ranije to bill cenjeno. To vam je kao kada bi moj deda rekao da bolje od opanaka tada nije bilo bolje, a ja onda pricam kako su opanci izvrsni.

slađa

06.12.2017 23:30

Naravno da nam nije za svaki dogovor potrebna EU, niti neki šaptači sa strane. Narodima Zapadnog Balkana je potreban jedinstven kanon i razumljiv tempo. Zato Izetbegović treba da se dogovara u Predsedništvu BIH, a ne na konferencijama za novinare. Srbija vodi dobru politiku i njen napredakj je očigledan. Ona može biti od velike pomoći drugima kako bi razrešili zagušenja u sopstvenim zastarelim sistemima u načinu razmišljanja i delovanja.