Anabela Atijas
Printscreen
Anabela Atijas

Printscreen

Anabela Atijas, Foto: Printscreen

Iako su joj donedavno roditelji pružaili podršku i navijali za njenu ljubav sa pevačem Slobom Radanovićem, Gagi je navodno promenio mišljenje, a na to ga je navelo to što je Luna pričala da nikada neće moći da zaboravi kako joj je mama bila u modricama i podlivima zbog oca. Anabela je prokomantarisala ove navode o otkrila pravu istinu.

- To je notorna laž. Gagi to ne bi izjavio, smešno mi je. Zapravo su se naljutili na mene jer nisam davala izjave. Ako se nešto desilo, ako je Luna nešto uradila staću iza toga, ali taj intervju je laž - otkrila je Anabela i dodala da se telefonom čula sa Gagijem koji je povtvrdio da nikada nije tako nešto izjavio.

 

Komentari (5)

goga

15.12.2017 01:01

Najpre komentare ne saljete da se citaju. Drugo otkud takva popularnost ovakvim osobama. Jeli to primer mladim devojkama. Da se nagradjuje ovakvo ponasanje, To sto je rekla ova Anabela da gagi nije rekao, rekao je, jer on moze bii svakakav ali lazov ne. Ona je bila preljubnica i ona je dete ostavila pre pubeteta. zato dete nezna da meri temperaturu nutu da gleda toplomer. Ovo je strasna gluma veceras, Sramota da mladi ovo gledaju. Bolest je dobila od negijene. Eserihija, i tu je majk kriva. Prel

Pika

15.12.2017 01:01

Vi SVI lazete.Sramota,sta sve ste sore ni da uradie za vasu reklamu.Mnogo su vam jake veze u zadrugi.Dobro ste ti Anabela I Luna odglumile.Ovo ti je billa treca poseta zadrugi

Roditelji

15.12.2017 15:18

@Pika - A kada cemo mi da zagrlimo nasu decu u Zadruzi?

nedjo

15.12.2017 03:13

daleko im lepa kuća

Roditelj

15.12.2017 16:18

I mi trazimo da zagrlimo nasu decu u Zadruzi. Anabela vec treci put ulazi u Zadrugu. I mi zelimo da ohrabrimo nasu decu. Da li Pink favorizuje jednog takmicara? Da li se unapred zna pobednik?