Marko i Marija Bulat
Instagram printskrin
Marko i Marija Bulat

Instagram printskrin

Marko i Marija Bulat, Foto: Instagram printskrin

Popularni pevač izjavio je kako se nakon što je skandal dospeo u javnost izvinio svojoj majci, jer je iz novina saznala da joj sin konzumira narkotike.

- Majci sam rekao, "Izvini što iz novina saznaješ da se drogiram, eto, nisam imao snage ovako da ti kažem". Preskočiš cigare, preskočiš alkohol i u nekim godinama počneš. Ma, nemam komentar - rekao je Bulat za "Ekskluziv", a nakon toga prokomentarisao i Marijino hapšenje.

-  Svašta se piše o toj akciji, a trebalo bi objaviti ko je tu zaista priveden, a ko nije. Šta je zatečeno i šta nije zatečeno. Dovedite lekara da izvadi bris iz nosa. Ili da idemo u Drajzera da vidimo da li se drogiram ili ne. Stojim iza toga što kažem - poručio je oštro "kralj splavova".

POVEZANE VESTI:

 

Komentari (6)

ivan

13.09.2016 22:46

Marko Bulat=NARKOMAN

Ana

13.09.2016 22:53

Ma ćuti nesrećo i sramoto.Kokan ti i brak rasturi.Da bar malo obraza imaš ikonostasni slikaru ti bre još daješ izjave i pravdanje.Po ovome mi smo svi drogirani.Nikad se ne zna.

gidra

13.09.2016 22:54

To je tvoja licna stvar da li ces da se drogiras i ti i zena , sto nas zamaras sa svojim porocima. to je vas izbor koliko cete ziveti.

Kokain

13.09.2016 22:57

SRAMOTO NAJPAMETNIJI SI KADA ĆUTIŠ.SVE JE VIDJENO I REČENO.SAKRIJ SE U MANASTIR I SLIKAJ IKONE.TU SI NAJPAMETNIJI.

djole

14.09.2016 16:10

Citam ovih nekoliko komentara, i ne mogu da verujem kakvi smo. Sta ako je imala 2 grama? Kakav zatvor, kakvi bakraci, svako ima pravo da radi sa sobom sta hoce, ukoliko to ne povredjuje drugog. Beogradom, Lazarevcom, celom Srbijom, marsiraju veliki narko bosovi, i nikom nista. Ljudi, Tadic je za ministra policije postavio osobu blisku klanu D. Sarica, i nikom nista. Neko uziva u hrani, neko u kladionici, alkoholu, ili nikotinu, koka-koli, travi ili koki. Bulati su posteni, placaju porez, i tacka

ivan

14.09.2016 21:22

@djole - Ti izgleda uživaš u svemu ovom što si naveo