Jovana Ddejić
print screen
Jovana Ddejić

print screen

Jovana Ddejić, Foto: print screen

Zbog izjave astrologa da je učesnica "Parova" promiskuitetna i da joj je makro njen menadžer, oglasio se Dragan Bogdanović, PR Jovane Dejić

- Povodom uključenja uživo u program od strane astrologa, izvesnog Sukija, koji je izjavio da sam ja makro Jovane Dejić, mogu samo da kažem da su u pitanju gnusne laži. Ipak, odlučio sam da se povodom svega sto je taj Suki rekao u emisiji, neću uključivati u  "Parove"  jer neću da moji komentari utiču na sudski postupak koji pokreće moj pravni tim. Ne zanima me da li je tom čoveku zivot toliko monoton i šta je razlog da iznese takve laži na moj račun, ali će dalji sudski postupak pokazati da sam u pravu. Sa Jovanom  imam isključivo poslovni odnos, nikada mi nije na prvom mestu bila finansijska korist, ona i ja smo se uvek rado odazvali humanitarnim koncertima i akcijama.

Jovana Dejić

Screenshoot

Jovana Dejić, Foto: Screenshoot

Jovanin menadžer je zatim opleo i po ostalim takmičarima "Parova".

- Takođe ne zelim da komentarišem pojedine osobe u vili koje smatram promašenim abortusom, jer neki od njih osim boravka u vili "Parova" ništa nisu stekli u životu - zaključio je Bogdanović.